danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Moj? ulubion? broni? jest nasz poczciwy Ak. Dobry i nie zawodny. Wielka moc obalaj?ca no i jako jedyna bro? pasuje mi do stalkera. A gdy zmodyfikuje si? go na maxa i do??czy lunet? z granatnikiem w tedy nie ma mocnych na nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Najbardziej to lubi? VSS Vintorez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasikov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 W Clear Sky pod koniec gry mia?em przy sobie chyba z 5 albo 4 rodzajów broni, bo nie chcia?em ich wywala? ;] Tak czy siak, najcz??ciej korzysta?em z AK, czasem ichniejszego M4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trs 301 nie wiem czy to nazwa prawdziwa czy nie najlepszy wg. mnie i fajnie wygl?da no i ?rutówka winczester zawsze lubi?em shot guny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A ja zawsze lubi?em radzieck?/rosyjsk? bro?. Cz?sto kupuj? AK-74 i przyczepiam t?umik,granatnik,lunet? i ?wietnie si? gra. Du?e obra?enia, do?? celny a przy tym wytrzyma?y i niezawodny. Na dalekie kontakty u?ywam Dragunova, straszny ma odrzut ale mo?na przymkn?? na to oko. A ?rutówek nie u?ywam, jedynie pistolet - na bliskich kontaktach jest nie zast?piony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasikov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trs 301 nie wiem czy to nazwa prawdziwa czy nie Nie, taka bro? nie istnieje na prawd?. I to mnie w?a?nie wkurza troch?. Jakby twórcy nie mogli po prostu napisa? M4, tylko wymy?laj? jakie? inne nazwy. Viper zamiast MP 5 Walker zamiast Walther... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Prawa ... Tak samo dlaczego w Gta prawdziwych nazw nie pisz? ? Trzeba kupi? prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasikov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jak nie pisz? jak pisz?? Jak jest UZI, to jest napisane UZI itd. Podaj przyk?ad broni, która nie ma prawdziwej nazwy? Bazooka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jak nie pisz? jak pisz?? Jak jest UZI' date=' to jest napisane UZI itd. Podaj przyk?ad broni, która nie ma prawdziwej nazwy? Bazooka? [/quote'] Napisa?em o Autach ..... A po Drugie mo?e taka zachcianka GSC .. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A gdzie w podstawce masz Uzi? W modach jest prawdziwa nazwa bo sobie ka?dy modem zmieni i dlatego Uzi ma swoj? nazw?. [warnbox]Nie offtopowa? ! Mia?o byc o ulubionej broni a nie o nazwach[/warnbox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dla mnie najlepsza bro? to automat Strie?oka. Po wymianie na nowy u Adrenaliny jest nie do zdarcia, szybki no i ma wbudowany t?umik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Moj? ulubion? broni? jest SVD Dragunov.Cenie j? za si?e ra?enia i znakomit? celno??.Na drugim miejscu jest niezawodny AK 74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja lubi? AK-74 zawsze by? wed?ug mnie najlepszy . Moja ulubiona bro? to Obokan jak ja znajd? to gram nim ca?a gr? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 L86 dobra brytyjska bro?, chocia? strasznie cz?sto si? zacina ale ma celownik to pojedynczym mo?na zaszale?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Moj? ulubion? broni? jest "AK-74" bo ma?o si? zacina raz gra?em z "AN-94 Abakan" to co akcja si? zacina?. A broni? snajpersk? jest "Snajperski AS Wa?" po tuningu. A nie wiecie gdzie mo?na znale?? "H&K G36" czy go niema :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja w?a?nie mam sentyment do L86. Mo?e nie jest to najlepsza bro?, ale najbardziej ja lubi?. Zw?aszcza jak dodam do niej granatnik i t?umik - palce liza?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A nie wiecie gdzie mo?na znale?? "H&K G36" czy go niema :?: Znajdziesz go dopiero w Magazynach Wojskowych ... Ale nie polecam. Cho?by nowy b?dzie si? zacina? cz?sto, ale si?a ra?enia jest ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W NS mam teraz Abakana na full(je?li w ogóle takie co? jak na full istnieje). Do tego G36 kryszta?(taki ?rednio na je?a jest). I Vintorez który po prostu wymiata z butów s?om? Co ja bym bez niego zrobi?(tak nadal mam nie?miertelnych w exo i tylko vintar sobie z nimi radzi) fajny bug. [warnbox]Prosz? nie myli? tematów gdzie, rozmawia si? o czystych grach a grach z modami.[/warnbox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ostatnio odkry?em Vipera. Super szybkostrzelno?? i powala wrogów jak ma?o który karabin. Mog? go spokojnie porówna? do G36 ( ze stalkera ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Viper do G36 ? no moim zdaniem chyba za bardzo cenisz sobie vipera bo do tej pi?knej niemieckiej broni to mu troch? daleko. Np. obra?eniami, albo celno?ci?. Moim zdaniem ró?nica jest prze ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jak zwykle ak, dlaczego bo jest tani w utrzymaniu, amunicja powszechnie dost?pna i to wszystkie rodzaje. Po zamontowaniu celownika i granatnika bro? zyskuje na celno?ci i sile ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Problem polega na tym ?e bro? natowska czy jak kto woli po prostu zachodnia, szybko si? psuje..ci?g?e zaci?cia i problemy, moim zdaniem lepszy giwery ma Rosja bo nie uszkadzaj? si? w tak w?a?nie szybkim stopniu jak zachodnia, s? wytrzyma?e a i du?e obra?enia zadaj?. Najlepsz? broni? po mojemu to AK-74 z lunet? i podczepionym granatnikiem b?dz jak kto woli nowsza wersja o nazwie Obokan, albo snajperka Wintar BC, która jest niezast?piona podczas walki z wrogiem na odleg?o??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ale powiem ci ?e ?le wygl?da z pierwszej osoby ka?asz z lunet?. Za du?o ona zajmuje ekranu. Jak si? patrzy na jakiego? stalkera to fajnie wygl?da ale tylko w tedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Trs 301 w oryginale nazywa si? LR-300M/L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tak tu si? zgodz? z tym AK, niby wygl?d nie jest najwa?niejszy bo bro? to w ko?cu bro? i s?u?y tylko do poci?gania za spust..a co do TRs301 czy jak kto woli LR-300M/L kontra Ak74, to wed?ug mnie wygl?d ma lepszy ta pierwsza bro?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi