hadam Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 Mam problem z Andzela dosłownie mam taki błąd jak na filmie od 11:45, wiadomo czy muszę od nowa całą lokacje przechodzić, czy można to jakoś usunąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 @hadam dawno grałem to nie pamiętam ale czy są w tym modzie są emisje? Jak są to prześpij się do czasu emisji i zobacz czy po niej anomalia nie zniknęła. W niektórych modach co emisja zmienia się położenie anomalii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadam Posted March 30, 2021 Author Report Share Posted March 30, 2021 @tom3kb Od początku gry nie było ani jednej emisji, więc na pewno w modzie ich nie ma, no nic po prostu zostawie tego questa w spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 @hadam a jeszcze takie coś, jak z nią pogadasz i ona ruszy to odbiegnij gdzieś dalej od niej o ile zdążysz i czy ona wtedy jakoś nie przejdzie. Tak jak się robiło np w OP 2.0? Żeby nie iść za npc np Kostią żeby nie uruchamiało się Alife i inni się z nim nie strzelali. Tylko nie wiem czy to był myk tylko z tym żeby npce na mapie się nie "włączali" czy też na takie inne rzeczy typu przechodzenie przez anomalię też to działa? A wyjście z lokacji i ponowne wejście nie zmienia położenia anomalii? Sprawdzałeś? Jakby co to zostaw sobie zapis z przed rozmowy z Andżelą, może coś innego ktoś mądrzejszy wykombinuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadam Posted March 30, 2021 Author Report Share Posted March 30, 2021 @tom3kb Wychodzenie z lokacji nic nie dało, a ta ''ucieczka'' jest niewykonalna za mało czasu jest od jej przejścia w anomalie do mojej ''bezpiecznej strefy''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 @hadam no to niestety chyba tylko to ci zostaje co pisałeś albo olanie tego zadania o ile jest poboczne albo cofnięcie się w zapisie przed pierwsze wejście do Doliny Mroku i od razu po przejściu przebieżka w tamto miejsce i sprawdzenie czy tym razem nie ma tam jakiejś anomali. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts