Ptachu Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Witam wszystkich Lost Alpha DC 1.4008 + spolszczenie Chciałbym wgrać zmodyfikowane pliki obrażeń amunicji z podanego linku: Damage straight out of Tarkov! addon - S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha mod for S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Mod DB Wiem że musze wypakować plik .db ale nie wiem w którym będą pliki gamedata/config/weapons/ammo Pomożecie ? Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Spróbuj tego, wielu pomogło: SUE2.exe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, vidkunsen napisał: Spróbuj tego, wielu pomogło: SUE2.exe 2 MB · 1 pobranie Dziękuję bardzo! Wiesz może w którym folderze będą configi amunicji ? Chyba przerasta to moje możliwości. Może jest opcja dodania tego mikro moda/poprawki przez Gamedata-e żeby nie crashowało ? Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Nie wiem, niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Ptachu Napisz na PW do @Trikster . On tłumaczył LA, to powinien wiedzieć. Tyle tylko, że ostatnio rzadko bywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dzieki @kondotier Na waszą ekipę z ST zawsze można liczyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi