scigacz1975 Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 kiedy podchodzę do członków wolności przy tunelu gdzie potem mamy przejście do miasteczka 32 wywala mnie do pulpitu. log jest dziwny podobne sytuacje mam w dolinie mroku jak się zbliżę do gospodarstwa przy bramie na ciemny parów obchodzę to zmieniając switch__distance ale jest to w..wiające maksymalnie _ogse.log xray_administrator.log xray_administrator_09-05-21_22-31-13.mdmp xray_administrator_09-05-21_22-31-13.mdmp.log Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @scigacz1975 Czy w obrębie tego obozowiska członków Wolności przy tunelu nie masz czasem założonego schowka z dużą ilością gratów? Silnik gry zlicza wszystkie przedmioty w schowku i jeśli nie zrobi tego w danym odstępie czasu, to wyskakuje wtedy błąd [brak danych] lub błąd z kośćmi [0023:0046E25F XR_3DA.exe, CKinematics::LL_SetBoneVisible()], tak jak w twoim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 skupiłbym się na tym fragmencie: !!ERROR: XR_GULAG cannot find SOBJ [65535] for obj [rad_company_che] _bp: path_parse_waypoints: pathname =rad_zomb_che_walk _bp: path_parse_waypoints: pathname =zomb_koster MOVE_MGR validating rad_zomb_che_walk for rad_company_che MOVE_MGR verifying point [0] on path rad_zomb_che_walk VTX [225936] for rad_company_che MOVE_MGR checked point stack trace: 0023:0046E25F XR_3DA.exe, CKinematics::LL_SetBoneVisible() Zomb_koster czy to jakiś mutant? gdzieś się walał skrypt do usuwania objectów( ...for obj [rad_company_che]... ) przez modyfikacje bind_stalker zapewne pomoże gdy go usuniesz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 8 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Allen a tak bardziej po ludzku? Bo nigdy w skryptach dobry nie byłem. w plikach które mam nie ma wypakowanego bind_stalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 jeśli go wypakujesz to gra użyje tego wypakowanego. local se_obj = alife () :object("sarc_niz_zomb_1") if se_obj then alife () :release(se_obj, true) end Tutaj znalazłem skrypt musisz tylko zmienić nazwę obiektu sarc_niz_zomb_1 na rad_company_che. Ten kod wstawić najlepiej w funkcji function actor_binder:net_spawn(data) Jeśli taki obiekt nic nie wnosi do rozgrywki to najszybciej będzie taką linijkę zostawić w bind, pozwoli to się pozbyć późniejszych problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 wypakowałem gamedatę i znalazłem te wpisy ale w katalogu config\scripts\jek@n\rad_company w skryptach nic nie ma rad_company.zip jeżeli dla Ciebie to nie problem - dorzuć to co napisałeś do mojego skryptu - ja trochę zardzewiałem a nigdy nie byłem mocny w skryptach wpisy tych postaci występują w skryptach jekan_work.script, ogse.script i ogsm_hideout.script wrzucam wszystkie bind_stalker.script jekan_work.script ogse.script ogsm_hideout.script Edit: pogrzebałem i udało mi się dodać tę sekcję, musiałem tylko zacząć od wejścia na lokację ale che już nie ma. Ciekawe czy to pomoże w Dolinie mroku gdzie mam podobny wylot. dym razie dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi