Ignachinio Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 10000000000 lat. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ciekawe ilu jeszcze userów pod życzeniami się podpisze @smox jest pewnie zajęty budową i dlatego nie odpisuje. Co ciekawe @balcerek najpierw składał mu życzenia 9.11, a teraz składa 10.07 hmm... Ciekawe czy jestem upierdliwy czy dociekliwy , a może to wszystko prze upały... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca OldMan - jest śmiesznie, lato, gorąco, się dopisałem i obserwuję jak działa prawo stada p.s. sobie gram w mody, odpalam i idę innym torem niż scenariusz, efekty fajne i odkrywam nowe niuanse fabularne w modach. Obserwuj, patrz i podziwiaj - efekt sterowanej społeczności w internetach, się przyłącz ale nie angażuj. p.s. 2 - Dark game (2024). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ej faktycznie co to ma być? Kolejny spamer co to musi napisać jakieś śmieci. Może niech @smox się wypowie kiedy ma te urodziny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 31 minut temu, Ignachinio napisał(a): Może niech @smox się wypowie kiedy ma te urodziny. Przecież wiadomo, że 8-9 listopada i dlatego jestem trochę zaskoczony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca ..., że powtórzę: może Smox niech się w tym temacie wypowie. Dobra, kaczka dziennikarska z okazji kanikuł była, gram dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2 godziny temu, Ignachinio napisał(a): Może niech @smox się wypowie kiedy ma te urodziny. Urodziny mam 8 listopada. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Smox! nie mogłes potrzymać w napięciu tak ze trzy dni! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi