FairFight Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Tytuł Oryginalny: ARMR (Arti and RavenAscendants Mags Redux) Platforma: Anomaly 1.5.1 Data Premiery: 12 Grudnia 2021 Autor: ravenascendant Autor Spolszczenia: FairFight Opis: Spoiler Mod wprowadza do gry system magazynków do broni oraz ładowania ich, pojawiają się różne typy magazynków do poszczególnych broni. NPC mogą wyrzucać lub upuszczać magazynki od swoich broni, spośród których każdy będzie miał inną, losową ilość załadowanych naboi. Konkretne magazynki pasują tylko do wybranych typów broni. Zarówno amunicję jak i magazynki można znajdować lub kupować. I wiele więcej. Screeny: Spoiler Zmiany: Spoiler Cała mechanika została przerobiona od zera za pomocą zdarzeń czasowych. Schowki z przedmiotami są o wiele bardziej przydatne - można zobaczyć, czy broń ma załadowany magazynek, jaki rodzaj magazynka itd. Ładowanie broni uległo zmianom. Pojawia się animacja ładowania nabojów do magazynku. Modułowe wyposażenie - plecak dodaje kilka miejsc na magazynki. W razie potrzeby można dodać dodatkowe gniazda na magazynki w ekwipunku. Zupełnie nowe ikony. Handlarze sprzedają ustaloną ilość magazynków, uzupełniając zapasy przy użyciu nowych kalkulacji. Przerobiono wyrzucanie magazynków przez NPC. NPC upuszczają zmienną ilość magazynków, które są wypełnione nabojami w ilościach losowych. Magazynki są widoczne w interfejsie użytkownika. Kliknij Crtl, aby dodać/usunąć magazynki z wyposażenia Instalacja: Spoiler Katalog gamedata przenieść do folderu głównego gry. Dostępne są opcjonalne pliki oraz patche. Spolszczenie zainstalować na końcu. Kompatybilność: Spoiler Do paczki z modem dołączona patche dla następujących dodatków: CEMENT Position and View BaS Modyfikacja jest niekompatybilna z modami zmieniającymi system magazynków w grze (jak Anomaly Magazines itp). Mod będzie kolidował z niektórymi modyfikacjami zmieniającymi uzbrojenie. Dodatek może mieć konflikty z modami zmieniającymi interfejs. Linki do pobrania: Spoiler Mod DB Mags_Redux_PL.zip 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Serwus. Anomaly 1.5.1, Bas i Food_drug_and_drinks_animations_v0.8.8h. Po załadowaniu ARMR (Arti and RavenAscendants Mags Redux), patha dla Bas wyskakuje: FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::Load [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 305 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Duplicate section 'mag_valbas_9x39_default' found. Ktoś potrafi to rozszyfrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 @Zawisza w twoim logu najważniejsza jest ta linijka: Duplicate section 'mag_valbas_9x39_default' found. która mówi o zduplikowanej sekcji danego przedmiotu. Świadczy to o niekompatybilności któregoś z dodatków lub ich nieprawidłowej instalacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 @Anton Gorodecki Dzięki Mistrzu za odpowiedź. Okazało się, że problem wypłynął z nieprawidłowej instalacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Witam ponownie. Anomaly 1.5.1, Bas i Food_drug_and_drinks_animations_v0.8.8h. Po załadowaniu ARMR (Arti and RavenAscendants Mags Redux) Ładowanie broni uległo zmianom. Pojawia się animacja ładowania nabojów do magazynku. Takowa animacja u mnie nie odpala się, jakaś dobra dusza ogarnia temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Najnowsza wersja moda zawsze jest dostępna TUTAJ. Chwilowo nie wypuszczam spolszczenia bo planowana jest kolejna aktualizacja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 (edytowane) @FairFight Zdecydujesz się kontynuować tłumaczenia, w razie możliwości, jakby co, dołączę się, tzn jakby co postaram się pomóc. Edytowane 29 Lipca 2023 przez Zawisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 W dniu 29.07.2023 o 22:30, Zawisza napisał(a): @FairFight Zdecydujesz się kontynuować tłumaczenia, w razie możliwości, jakby co, dołączę się, tzn jakby co postaram się pomóc. Na ten moment niczego nie planuje. Jak ktoś chce skorzystać z moich spolszczen i je poprawiać, aktualizować to ma moje błogosławieństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @FairFight Dobrze wiedzieć bo wykorzystałem jedno lub dwa do spolszczenia Gammy 😎 Jeszcze trochę mi brakuje do momentu, w którym będę je mógł wypuścić chociaż jako betę, ale na obecną chwilę mam w 100% po polsku 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 19 minut temu, Szczepan9205 napisał(a): @FairFight Dobrze wiedzieć bo wykorzystałem jedno lub dwa do spolszczenia Gammy 😎 Jeszcze trochę mi brakuje do momentu, w którym będę je mógł wypuścić chociaż jako betę, ale na obecną chwilę mam w 100% po polsku 😛 Jakby ci się któreś z moich kiedyś przydało to bierz śmiało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Szczepan9205 napisał(a): @FairFight Dobrze wiedzieć bo wykorzystałem jedno lub dwa do spolszczenia Gammy 😎 Jeszcze trochę mi brakuje do momentu, w którym będę je mógł wypuścić chociaż jako betę, ale na obecną chwilę mam w 100% po polsku 😛 Mogę potestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi