Skocz do zawartości

OP-2.2 - Dyskusja ogólna

vidkunsen
Wiadomość dodana przez Agrael,

W tym temacie prowadzimy wszelkie rozmowy na temat OP-2.2.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, tom3kb napisał(a):

@Sarkazm ten potrzebny bandyta z podziemi Agropromu to respi się z grupą czasem za drugim razem, pamiętam, że nie zawsze za pierwszym razem jak schodziłem do podziemi Agropromu to była tam potrzebna do zadania ekipa.

Byłem tam kilkakrotnie i kilkakrotnie zabijałem co się respiło i teraz albo już dawno to załatwione albo jeszcze nie bo nie pamiętam. Jak się nazywa to PDA? Może jednak mam to w plecaku. A jesli mam już w plecaku i rozmawiałem z tym Powinnościowcem to co dalej?  Może zadanie wisi mi a ja nie wiem że to to

Godzinę temu, Ignachinio napisał(a):

Ten bandyta teoretycznie może się zrespić w drodze z Doliny Mroku do Agro. Jest to rzadkie ale zdarza się i takie coś. Mogę zerknąć ale oto jak wrócę.

zrobiłem zadania dla Freemana i w Dziczy zaraz przed przejściem nad Jantar napadł na mnie oddział Najemników z Siwym na czele. Miał swoje PDA i coś o zaginionej ekspedycji. TO z wątku Ducha czy inny wątek?

15 godzin temu, Ignachinio napisał(a):

Tak z tego to powinno być. Ruszaj dalej z fabułą.

ok nie rusze Ducha bez odblokowania Dana i Archary, jestem na Bagnach, kradne PKM z Parku Maszynowego i zawsze w momencie kradzieży wpadał Dan z chłopakami i zabijał bandytów, tym razem nie wpadli a Kościej tam polazł i padł na strzała, tak ma być?

21 godzin temu, Ignachinio napisał(a):

Nie. Nie zaliczyłeś zadania. Musisz to zrobić po cichu. Jak weźmiesz PKM to pojawią się Dan z ekipą i Kościej też przyjdzie Ci pomóc. Ale musi być Dan.

zaliczyłem zadanie, nikt mnie nie wykrył, zabrałem broń, misja zakończyła się powodzeniem  poszedłem do z bronią do zleceniodawcy i wtedy dostałem od niego info że Dan się pojawił

Powtórzyłem zadanie i tym razem do skradania użyłem pancerza z maskowaniem które użyłem, zabrałem towar i dalej nic, ide do zleceniodawcy i dopiero wtedy pojawia się Dan. Może była jakaś zmiana w tej wersji?

10 minut temu, Ignachinio napisał(a):

Jak się pojawił Dan i nie masz na czerwono nie zaliczonego zadania to wszystko jest Si. Możesz z nim pogadać. Jak Ci da następne zadania to fabuła idzie dalej.

No i gitara bo mam już PDA Tyrana, mam tylko problem mały. Dlaczego prawie każdy wojskowy w Kordonie z tych pod nasypem do mnie strzela? kiedyś strzelał tylko 1 a teraz tylko Kuźniecow oraz ten drugi co przepuszcza są pokojowo nastawieni. Było jakieś info o najemnikach co im na ręce patrzą ale oni byli na przejściu na wysypisko

8 minut temu, tom3kb napisał(a):

@Sarkazm

no właśnie było info o najemnikach pod przejazdem kolejowym. Można ich rozpoznać bo mają angielskie ksywy bodajże. Albo jak masz lunetę z autonamierzaniem celi to będą na czerwono. Uważaj żebyś do normalnych żołnierzy nie strzelal.

wszystkie cholery są oznaczeni jako wojsko, sprawdze ich imiona

Niestety ale to same ruskie, z jakiegoś powodu są prawie wszyscy agresywni. Tamci o których mówił Kuźniecow to widać byli ci których zabiłem przy przjściu na Wysypisko

Edytowane przez Sarkazm

19 godzin temu, Ignachinio napisał(a):

Czyli coś Ci nie wyszło i wkurzyłeś wojaków. Generalnie najemników rozpoznajesz po tym, że mają inne imiona. Nie szeregowiec Ivanow tylko np John i wtedy do nich walisz. Polecam stanąć dalej np przy młynie i stamtąd walić  po wcześniejszym namierzeniu.

Ale ja ich nawet nie ruszyłem, zdobyłem PDA Tyrana na Wysypisku i polazłem na Kordon by kupić amunicje za wódke. Jak tylko wlazłem na Kordon to  zaatakowali mnie najemnicy. Zabiłem ich i polazłem pod nasyp. Zanim do niego dotarłem już zaczął jeden wojak ze snajperki do mnie walić ale to norma bo od zawsze dwóch do mnie wali ale reszta mnie olewa. Tyle że tym razem walą wszyscy oprócz Kuźniecowa i tego drugiego co przepuszcza