tom3kb Opublikowano Niedziela o 13:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:17 @Sarkazm ten potrzebny bandyta z podziemi Agropromu to respi się z grupą czasem za drugim razem, pamiętam, że nie zawsze za pierwszym razem jak schodziłem do podziemi Agropromu to była tam potrzebna do zadania ekipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 15:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:06 1 godzinę temu, tom3kb napisał(a): @Sarkazm ten potrzebny bandyta z podziemi Agropromu to respi się z grupą czasem za drugim razem, pamiętam, że nie zawsze za pierwszym razem jak schodziłem do podziemi Agropromu to była tam potrzebna do zadania ekipa. Byłem tam kilkakrotnie i kilkakrotnie zabijałem co się respiło i teraz albo już dawno to załatwione albo jeszcze nie bo nie pamiętam. Jak się nazywa to PDA? Może jednak mam to w plecaku. A jesli mam już w plecaku i rozmawiałem z tym Powinnościowcem to co dalej? Może zadanie wisi mi a ja nie wiem że to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 15:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:18 Ten bandyta teoretycznie może się zrespić w drodze z Doliny Mroku do Agro. Jest to rzadkie ale zdarza się i takie coś. Mogę zerknąć ale oto jak wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 16:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:23 Godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Ten bandyta teoretycznie może się zrespić w drodze z Doliny Mroku do Agro. Jest to rzadkie ale zdarza się i takie coś. Mogę zerknąć ale oto jak wrócę. zrobiłem zadania dla Freemana i w Dziczy zaraz przed przejściem nad Jantar napadł na mnie oddział Najemników z Siwym na czele. Miał swoje PDA i coś o zaginionej ekspedycji. TO z wątku Ducha czy inny wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 23:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:08 Tak z tego to powinno być. Ruszaj dalej z fabułą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 15 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Tak z tego to powinno być. Ruszaj dalej z fabułą. ok nie rusze Ducha bez odblokowania Dana i Archary, jestem na Bagnach, kradne PKM z Parku Maszynowego i zawsze w momencie kradzieży wpadał Dan z chłopakami i zabijał bandytów, tym razem nie wpadli a Kościej tam polazł i padł na strzała, tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Nie. Nie zaliczyłeś zadania. Musisz to zrobić po cichu. Jak weźmiesz PKM to pojawią się Dan z ekipą i Kościej też przyjdzie Ci pomóc. Ale musi być Dan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi