tom3kb Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Tytuł oryginalny: GUNSLINGER NPC REWORK ADDON Platforma: Zew Prypeci Data Premiery: 07.02.2022r. Autor: Azetrix oraz Who I Am Autor Spolszczenia: OPIS: Spoiler Paczka npców dla moda Gunslinger ale można używać też z Zewem Prypeci. Za podstawę służą poprzednie modele od Azetrixa. Nowe modele dla frakcji: Stalkerzy, Monolit, Wolność, Powinność, Najemnicy, Wojsko. SCREENY: Spoiler Spoiler Galeria LINKI: Spoiler Build v3: Google Drive: KLIK Patch v3.1 Google Drive: KLIK Patch v3.2 Google Drive: KLIK Starsze wersje moda: Build v2: Google Drive: KLIK Build v1: Yandex: KLIK Cloud Mail: KLIK Opcjonalne (czarne tekstury dla kombinezonów Powinności i modele rąk z Gunslingera): KLIK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggfgfg Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 pobrałem mody jak włoczam stalkera to mi wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 No bardzo zacne to….a będzie banglało z Sgm + Gunslinger 1.13…?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggfgfg Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 mam błąd gdy wchodzę to mnie wywala z gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 @ggfgfg trudno zgadnąć, a jest coś w logu? Wrzucasz do Gunslingera czy do czystego Zewu? No i pisz bardziej po naszemu. Spamować po parę razy tym samym też nie ma sensu, jak ktoś będzie wiedział to odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggfgfg Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 19 godzin temu, tom3kb napisał: @ggfgfg trudno zgadnąć, a jest coś w logu? Wrzucasz do Gunslingera czy do czystego Zewu? No i pisz bardziej po naszemu. Spamować po parę razy tym samym też nie ma sensu, jak ktoś będzie wiedział to odpisze. do czytego zewu sorry za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 @ggfgfg No to raczej to się powinno do Gunslingera wrzucić Ale ja też mam z tym problem ponieważ po wrzuceniu tego do Gunslingera mi gra wywala z logiem (Nie mam go już ale było coś o modelu czy tam teksturze) Daruje se go 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Przed uruchomieniem GUNSLINGER NPC REWORK ADDON należy usunąć plik loner_gloves - копия.thm (znajdujący się w folderze gamedata\textures\loner\) aby zapobiec wylotowi z takim logiem: Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle) [error]Function : FileDownload [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 169 [error]Description : can't open file : [error]Arguments : d:\czysty cop\gamedata\textures\loner\loner_gloves - ?????.thm Modyfikacja działa również na czystym ZP, ale niestety u mnie brakowało niektórych tekstur i bump'ów: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Wyszedł nowy Build tego moda: GUNSLINGER NPC REWORK ADDON BUILD V2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Wyszedł GUNSLINGER NPC REWORK ADDON BUILD V3 Dodany do pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Wyszedł patch w wersji 3.1 dla tego moda. Link: Google Drive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Kolejny patch v3.2. Zmiany: Zmieniono wygląd naukowców i Monolitowców oraz Samotnikków (weteranów) w ciężkich pancerzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia (edytowane) wszystkie linki do addon-ów wygasły Edytowane 1 Sierpnia przez TheZiomsion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia @TheZiomsion Do wersji 3,0 https://modsfire.com/aqSoGM24m829Q7Z Ale do patchy 3.1 i 3.2 nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 2 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) dziękuję Edytowane 2 Sierpnia przez TheZiomsion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi