vidkunsen Posted September 2, 2022 Report Share Posted September 2, 2022 Tytuł oryginalny: Точка невозврата Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 | OGSR Data premiery: 02.09.2022 r. Autor: imcrazyhoudini Śr. długość rozgrywki: ok. 2.5 godzin OPIS: Spoiler Bohaterem modyfikacji jest niczym niewyróżniający się stalker, który wspólnie ze swoim przyjacielem usiłuje zebrać pieniądze przed opuszczeniem Zony. Mod nie oferuje typowej fabuły, lecz zawiera zadania, z których finalnie wyrasta jego logiczne zakończenie. Warto nadmienić, że projekt stanowi kolejne rozwinięcie Old Episodes 1 Remake / Old Episodes 2021 - serii krótkich modów na platformie Cienia Czarnobyla. Cechy moda: Dodano szósty epizod. Dwie nowe lokacje - Jantar i laboratorium X-16. 4 nowe zakończenia. Krótkie intro. Dodano 2 krótkie linie fabularne. Pakiet broni z Gunslinger WP [SoC Edition] zamiast OWR. Graficzny dodatek SWTC 2.0 Silver zamiast Vivid Weather Final. Silnik OGSR. Przywrócono możliwość handlu. Dodano przewodnika, z którym można wrócić na wcześniej odwiedzone lokacje. Szacowany czas na ukończenie modyfikacji wzrósł z 1.5 - 2 godzin do 2.5 - 3. Poprawiono zadania: - Śmigłowiec w Dolinie Mroku nie odlatuje po utracie większej ilości wytrzymałości. - Zmiany na lokacji laboratorium X-10. - Poprawiono dialogi w Martwym Mieście. - Na Agropromie naprawiono cut-scenkę ze Szpakiem oraz pewien błąd. Od autora: Spoiler Punk bez powrotu stanowi rozwinięcie Old Episodes 1 Remake / Old Episodes 2021. Już jakiś czas temu planowałem ukończyć prace nad modem ponieważ zakończenie było ''takie sobie". W końcu, gdy udało mi się rozgryźć jak go przebudować - zająłem się kontynuacją. W tym samym czasie w danej wersji usunięto błędy i niedopracowania, dodano nowe rzeczy. Finalnie chciałem odciąć się od nazwy Old Episodes. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Cień Czarnobyla 1.0006 W głównym katalogu gry należy usunąć folder bin oraz gamedata. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: GoogleDrive - [KLIK] Źródło: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted September 3, 2022 Author Report Share Posted September 3, 2022 1 misja Bar - dialog i wzięcie misji od Barmana. Spoiler Potem przewodnik Serż i zaczynasz na lokacji Stara cerkiew. Stodoła - dialog ze stalkerem, on zaminia się w kościotrupa, atak pijawki, dostajesz 2 misję i jak pójdziesz je (2 w 1) wykonywać zajrzyj do najblizszego domu - żarcie, apteka + plecak w piekarniku a w nim notatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 3, 2022 Report Share Posted September 3, 2022 @vidkunsen Jeżeli opisujesz przebieg fabuły, to korzystaj ze spoilerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted September 3, 2022 Author Report Share Posted September 3, 2022 Dwie sprawy: 1/ 2 linie fabularne - Barman i Poszukiwacz 2/: p.s. 3 zakończenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Znalazłem w temacie moda na Ap-pro poprawkę Stern-13. Spoiler Опубликовано 3 сентября (изменено) Правка пунктуации для мода Проставляем знаки в числовых параметрах, которых нет Комментируем то что читаться движком не должно. ТН-правка_пунктуации.zip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts