Ignachinio Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Pantera mi zginęła jak żyć :( a tak na serio w jakim pliku są kawałki muzyczne w tym modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @Ignachinio Co do muzyki z tego moda, pytaj kolegi Pure na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @wariat Wracam jak boomerang. Jestem gorszy od ZUSu ale tylko dlatego że mam L4 i siedzę w domu więc przepraszam Postępowałem zgodnie z opisem z filmiku. Wersja 8.2 po spolszczeniu. xr.Game.dll powoduje crash. Jakieś sugestie ? I SORY za nowy psot starego nie mogę edytować. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @Ptachu A biblioteki VC++ masz kompletne? Jest temat w którym są podane wszystkie które muszą być zainstalowane, aby mody działały. DODANO: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) @Ptachu najpierw instalujesz patcha, potem podmieniasz xCore.dll oczywiście pod tego patcha jaki masz zainstalowany, potem możesz jeszcze wrzucić do folderu gry rozpakowane pliki tego patcha i możesz sobie edytować. Możliwe że xCore.dll jaki wrzuciłeś do gry jest przystosowany pod inny numer patcha i nie będzie działać. Dopiero zobaczyłem... Nie masz podmieniać pliku xGame.dll tylko xCore.dll. Chyba zmieniłeś nie ten plik. Edytowane 14 Października 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @kondotier Obowiązkowo wszystko jest TupTop z VC++ i zrobione książkowo @wariat Kurna faktycznie masz rację :| Jestem kiepski z Rosyjskiego pomógłbyś z xCore.dll ? Skąd mam pobrać owy plik ? Strona ruska chyba milczy :/ PS:Dziękuje za szybką pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @Ptachu Masz mój do wer.8.0 wrzuć do siebie i zobacz, może zadziała. xrCore.dll Nie zapomnij wcześniej zrobić kopii swojego. Jak znajdę do wer. 8.2 to zapodam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Panowie zadanie na uwolnienie Gila czy jak mu tam. Jak to mam przejść skoro z każdej strony stoi typ z gaussem a jak któregoś zdejmę to zakładnik ginie.. To jest Pojeb.... TA MISJA TO JEST K..... SKANDAL! Może mi ktoś na spokojnie wytłumaczy jak mam to niby przejść. Na każdym dachu bo piętnastu z gaussami którzy mnie od razu widzą.. Zasięg widzenia 15 km (świetny wzrok sprzęt armii ma gorsze paramenty). Ale to jest c...j, jak mam uratować tego cygana jeba.... skoro jak tylko ktoś mnie zauważy od razu ten cep ginie! No jak mam to przejść w sposób normalny! To jest plucie w twarz graczowi przez jebanych kacapów za uralu twórców tego gównomoda. Komukolwiek udało się zrobić to zadanie.. czy wszyscy je olali? Edytowane 15 Października 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 @Ignachinio Wykonałem. Co prawda podchodziłem do tego chyba z 6 razy, i przesiedziałem pół dnia przy tym zadaniu, ale jakoś się udało. W OP-2 było łatwiej zrobić to zadanie. Liczy się szybkość. Zdejmujesz jednego i się chowasz. Nie ma co się spieszyć. A ci którzy są blisko Ciebie na dachach, możesz ich sprzątnąć anomalnymi granatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Czyli idzie to przejść.. Ale pytanie zasadnicze.. jest jakiś film cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 2 minuty temu, Ignachinio napisał: jest jakiś film cokolwiek? Tak, znalazłem. Proszę bardzo. Oglądaj od 13 minuty: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 @wariat Dzięki ! Dalej nie działa mod znowu mnie wnerwił idzie do kosza ! Tak czy inaczej dziękuję za plik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 10 godzin temu, Ptachu napisał: @wariat Dzięki ! Dalej nie działa mod znowu mnie wnerwił idzie do kosza ! Tak czy inaczej dziękuję za plik! Możesz spróbować podmienić katalogi bin na moje i sprawdzić. Na początku nadaj swojemu katalogowi bin nazwę np, bin1 (tak aby nie nadpisywać pików) i wypakuj na to miejsce moją paczkę: Patch 8.0 https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZEGW4kZ9kAgjbvX3LHdIfAxfoPNu0qok1q7 Patch 8.2 https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZEGW4kZ9kAgjbvX3LHdIfAxfoPNu0qok1q7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dobra poszedłem za radą @wariat a i po kolej kasuje wszystkich w okolicy.. pytanie zasadnicze jak mam skasować tych na dachu obok zakładników jeśli ktoś z nich ginie od razu jest alarm i gil zarabia kulkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 @Ignachinio Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że najpierw musisz skasować wszystkich innych fanatyków, a do tych przy zakładnikach musisz strzelać dopiero na samym końcu. Chyba tak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Spróbuje No właśnie nie wiem jak to działa bo typy teoretycznie nie powinny mnie widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) @OldMan Kurna działa O.o Normalnie działa O.o Dziękuję O.o Tobie i Wariatowi O.o Mam pytanie o Head boobing (kiwanie kamerą przy chodzeniu). Jest możliwość zmniejszenia tego "efektu" ? Edytowane 16 Października 2019 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 @Ptachu Kiwanie kamery przy chodzeniu możesz wyłączyć w opcjach gry. Jest tam suwak którym regulujesz tą opcję. Możesz to również całkowicie wyłączyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 @Ignachinio @wariat Wasyli z bagien naprawia stan ale egzo dalej jest zużyte, jest mi do misji potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 To jedyna opcja to ubicia jakiegoś typa w tym egzo i zabranie mu go. Większość z nich ma niezużyte egzo. Wiem, że jedno przy monolicie leżało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 16 godzin temu, Zwinny napisał: @Ignachinio @wariat Wasyli z bagien naprawia stan ale egzo dalej jest zużyte, jest mi do misji potrzebne Wstaw sejwa i napisz jak się to egzo nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 @Zwinny - jedeno exzo lezy na lokacji ATP na strychu. Mniej więcej tam gdzie śrubokręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 10 minut temu, OldMan napisał: jak się to egzo nazywa. @OldMan Egzo maskujące w spawnerze nazywa się "meceniy_outfit_new". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 8 minut temu, wariat napisał: @OldMan Egzo maskujące w spawnerze nazywa się "meceniy_outfit_new". Skoro tak wystarczy użyć spawner. Jakby coś mogę wstawić ale muszę mieć sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 @wariat wkoło dachu wszystko wyczyszczone.. Ale jak tylko zdejmuję chociaż jednego z dachu gdzie jest gil zadanie się nie zalicza. Co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi