boberm Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 4 godziny temu, Ignachinio napisał: A spoko ale w grze widzę 28 artów mam tyle miejsca Tylko nie mogę ich założyć. A może masz blokadę atrybutów ochrony ? Arty moga dawac Ci osłonę tylko do pewnej wartości wynikającej z wyboru trudności rozgrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Boberm ma rację sprawdzałem u siebie tu masz opis jak to obejść https://stalkerteam.pl/topic/7429-poradnik-jak-usun%C4%85%C4%87-p%C4%99kaj%C4%85cy-plecak-i-blokad%C4%99-artefakt%C3%B3w/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Wgrałem jeszcze raz i działa ale dzięki za pomoc. @Maur a jesteś w stanie coś poradzić na to aby po sprzedaży pancerza NPC go ubierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) @Ignachinio Pancerze ubierają tylko jak go podniosą z ziemi, bronie też Mam pytanie gdzie jest schowek łowcy we wschodniej prypeci? Edytowane 4 Listopada 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 37 minut temu, Zwinny napisał: gdzie jest schowek łowcy we wschodniej prypeci? Tutaj: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Haha nie no bez żartów, czy oni serio myśleli że ktoś miałby główkować tygodniami gdzie jest ten głupi schowek? Zauważam drastyczny skok trudności w tych zewowych lokacjach, wszędzie monolit i jeszcze z wypasionymi broniami i metalowym pancerzem A gdzie jest D-panteol w szpitalu? Podejrzewam że też gdzieś wciśnięty w szparę wielkości główki od szpilki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ale weźcie też pomyślcie co to były za typy co wymyślali te miejsca na schowki (np latali sobie po mapie i szukali miejscówek to nie jest jakiś wielki problem), a później sprawdzali czy da się jakoś dotrzeć do tego miejsca w "normalny" sposób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 W tym modzie Soljanka wydaje się łatwa przy kwestach które dodaje samo OP, czyli fabuły z tymi trudnymi schowkami np fabuła snajpera, kartografa, kryształowe czaszki, schowki wolazara i wiele wiele innych. Dla mnie to bardzo ciekawe 54 minuty temu, Zwinny napisał: A gdzie jest D-panteol w szpitalu? Podejrzewam że też gdzieś wciśnięty w szparę wielkości główki od szpilki Tutaj masz film jak gościu robi to zadanie: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Egzo czarnego doktora to najlepszy pancerz w grze? W końcu go zdobyłem i mogę już nosić 200kg bez męczenia się, duże ułatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Jest jeszcze egzoszkielet Don Kichot i ma o 20 kg większą nośność niż Czarnego Doktora, inne statystyki są podobne. Zdobędziesz go w leżu Fenrira na Wysypisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 O co chodzi w tym zadaniu na odzyskaniu karabinu łukasza na jupiterze? Znalazłem schowek złodziei i mnie zaatakowali, zabrałem jednemu z nich pda i tyle, nie ma tam żadnej informacji o lokalizacji broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Opróżniasz schowek w pogłębiarce, załatwiasz bandytów i jeden z nich powinien mieć karabin Łukasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 @wariat o kurde czyli go przegapiłem i pewnie znikł a w polu na wykupienie questowego przedmiotu nie mogę nic wpisać ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Kiedy Chemik i ten drugi pojawia się w ZL.. Bo byłem tam przed barem i towarzystwa nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 @Zwinny cofnij się w zapisach do tego momentu i zobacz czy któryś go ma. @Ignachinio Pojawiają się przy tych trzech kamieniach po rozmowie z krzyżem. Nie spiesz się z tym zadaniem...Warto ożywić Chemika Żywym sercem jeśli takie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Rozmawiałem z Krzyżem ale mam tylko okrąg a towarzystwa nie ma. To muszę iść do doktora nad Jantar po to żywe serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 @Ignachinio Towarzystwo się pojawi, musisz się troche pokręcić tam. A z tym żywym sercem to jest tylko taka opcja. Jak nie chcesz to nie musisz go ożywiać. Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 A czyli to że ich nie ma to nie żaden bug. Tylko tak ma być, Ok idę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mruwneike Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Pewnie było to wałkowane wiele razy ale jak usunąć napis "developer mode" gdy dodam ułatwienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nie wiem, czy dobrze Ci odpowiem bo sam tylko raz miałem to cudo i było to spowodowane wgraniem ułatwień nie do tej wersji moda. Może spróbuj zainstalować te od danej wersji. Ale mówię ja się na tym nie znam jakoś super. Ewentualnie zwróć uwagę na silnik gry. Czy na pewno podmieniłeś. A najlepiej zapytaj @wariat albo @tom3kb może oni pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nie wiem, ja grałem z tym napisem, nie usuwałem go i jakoś mi to nie przeszkadzało. Był na rosyjskich forach taki czit który usuwał ten napis, ale za nic nie mogę go odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Co daje ożywienie Chemika? Bo nie wiem czy gnać z fabułą aż nad Jantar czy iść i wyczyścić ten las.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jak ożywisz Chemika dostaniesz osiągnięcie. Po ożywieniu będzie też dawać zadania cykliczne na naboje, jak wszystkie wykonasz też będzie osiągnięcie. Sam zdecyduj, czy warto go uzdrawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Czyli 300000 trzeba przygotować na serduszko. A idzie to w schowku znaleźć czy to jest przedmiot taki którego tam nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @MruwneikeJak już zapisałeś grę z napisem developer to za nic go nie usuniesz, trzeba grać zanim go nie było niestety Ale posrana jest ta misja na zatonie z gostkiem który stoi na minie, męczyłem się z tą falą psów chyba coś koło 10 razy a jak się udało i zrobiłem zapis potem zginąłem to za każdym razem jak go wczytam to on od razu wybucha I cyk od nowa się męczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi