tom3kb Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Zwinny a ja te spodnie zgarnąłem trochę inaczej, wskoczyłem na poręcz od schodów, podszedłem jak najbliżej się dało do daszku tak żeby podskakując nie odbijało mnie do tyłu trochę zabawy z ustawieniem myszy, poddkok, wciśnięcie F, spadłem na poręcz i portki zebrane O widzę, że @wariat taki filmik nawet znalazł Quest z początku moda, a ja dopiero po wielu dniach niechcący zobaczyłem gdzie ten schowek jest, a szukałem jak głupi. Także @Sarkazm widzisz już co najmniej dwa normalne sposoby dało się wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Sarkazm Co do zadania dokumenty dla Kuzniecowa na pijackiej imprezie na Agropromie to pojawia się ono w momencie gdy oddasz 10 butelek wódki Kuzniecowowi. Oglądaj od 33:10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) @OldMan Już dawno mu oddałem, potem wypełniłem jeszcze kilka zadań a dalej mi tego nie dał, zwłaszcza że kilka dni temu grałem w wersje 2.0 i zadanie było właśnie po 10 flaszkach, albo w wersji 2.1 jest później albo gra leci w kulki. Zresztą na filmiku i tak wszystko po rusku, nic nie rozumiem Edytowane 5 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 2 minuty temu, Sarkazm napisał: @OldMan Już dawno mu oddałem, potem wypełniłem jeszcze kilka zadań a dalej mi tego nie dał, zwłaszcza że kilka dni temu grałem w wersje 2.0 i zadanie było właśnie po 10 flaszkach, albo w wersji 2.1 jest później albo gra leci w kulki Trochę mijasz się z faktami. Film który Ci wskazałem jest z wersji 2.1 i raczej nie może być inaczej. Z ciekawości postawię OP-2.1 (kiedyś już miałem ale pokręciłem się w pobliżu Wioski kotów i skasowałem) i mogę sprawdzić to zadanie ale musiałbyś wstawić sejwa najlepiej przy Kuzniecowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Jak napisałem że nie dostałem to nie dostałem, postaw 2.1 i daj znać to ci dam tego sejwa @wariat za posterunkiem wojskowych jest schowek Kolekcjonera ale bronią go 2 BTRy, 2 Hindy i stado wojskowych, da się tamtędy przejść na cichacza czy musze robić zadyme? Edytowane 5 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godzinę temu, Sarkazm napisał: Jak napisałem że nie dostałem to nie dostałem, postaw 2.1 i daj znać to ci dam tego sejwa.. Chyba się nie zrozumieliśmy a może ja napisałem nieczytelnie. Nie pisałem o tym czy Ty dostałeś to zadanie czy nie, tylko o tym, że w OP-2.1 to zdania jest w tym momencie. Postawiłem już moda więc możesz wstawić sejwa. Mam wersję z patchem 8.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Prosze bardzo włamanie do sejfu.sav włamanie do sejfu.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Już trochę pobiegałem po Kordonie Nie przypominam sobie, żeby zadanie na dokumenty dla Kuzniecowa były od czegoś uzależnione poza wódką na jego urodziny. No nic jutro jeszcze posiedzę nad tematem. Jeszcze jak masz jakiegoś świeższego sejwa to też możesz wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @wariat-pewnie masz racje ale dalej nie mam tej opcji dialogowej i mam nadzieję że ten pominięty epizod nie popsuje dalszej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @suchyyy1 Ta nitka fabularna z tą rarytasową bronią i lekarstwem na Groma nie jest jakoś mocno ważna, to tylko poboczne zadanka. Główne fabuły Ci się nie zablokują jak tego nie wykonasz. Nie ma czym się przejmować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Sarkazm kobal pisał, że zadanie na teczkę na Agro w OP 2.1 Kuzniecow daje później niż w 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Sarkazm napisał: @wariat za posterunkiem wojskowych jest schowek Kolekcjonera ale bronią go 2 BTRy, 2 Hindy i stado wojskowych, da się tamtędy przejść na cichacza czy musze robić zadyme? Nie spiesz się ze schowankami Kolekcjonera - w którymś momencie dostaniesz zadanie od Sidora na zwinięcie danych z tego posterunku. A ze do pomocy dostaniesz "bandę" niejakiego Buusty'ego - to oni wyczyszczą posterunek za Ciebie . Tak że tego .... czasami warto pozbierac kilka zadan na tym samym terenie aby zbędnie nie ganiać w jedną i drugą stronę. Edytowane 6 Marca 2020 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @OldManha, widzisz ^^ @bobermszkoda bo przydałby się towar z tych skrytek, ponoć dobre rzeczy tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godzinę temu, Sarkazm napisał: @bobermszkoda bo przydałby się towar z tych skrytek, ponoć dobre rzeczy tam są Nie przesadzajmy - aż takich cudów to tam nie ma . Jedynie artefakty są nadzwyczaj unikalnym okazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Na początek wszystko się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Im jesteś dalej tym lepsze itemy, przecież ze schowka na kordonie nie wylosuje w schowku pancerza ostatniego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) ale zawsze można coś opchnąć No ale trudno A tak z innej beczki, @wariat @tom3kb jest do tego jakiś mod na ciemniejsze noce, takie mocno ciemne, bo jest za jasno co psuje troche klimat Edytowane 6 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Sarkazm Nie wiem. Nie widziałem Pobaw się w opcjach suwaczkami od jasności i kontrastu Jeszcze się nigdy nie spotkałem żeby ktoś narzekał na za jasne noce, raczej wszyscy mówią o za ciemnych Możesz poczytać http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Making_Nights_Darker Niby są jakieś mody https://gamebanana.com/effects/248 ale stalker to nie jest taka gra, że sobie możesz wrzucać losowe mody na kupę. Czyli zapomnij bo zrypiesz OPka. Pozostałbym przy suwaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Chciałem tylko ciemniejsze noce a nie cały ekran gry No skoro nie ma sprawdzonego to co poradze, może ktoś inny z czasem coś będzie wiedział @tom3kb niestety ale ten artykuł co mi dałeś http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Making_Nights_Darker jest jakiś trefny. w folderze config nie ma folderu "weathers", nigdzie nie ma nawet pliku "weather_default.ltx" więc nie da się nic ustawić Edytowane 6 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Sarkazm bo pewnie to pod czysty Cień, a jak to wygląda w modach to już inna sprawa. Od tego jest google żeby szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) bez odpowiedniego folderu i pliku to nawet google nie pomoże @tom3kb w tej grze są Emisje? Bo dni lecą a tu nic, a ta "Godzina Strachu" nie jest straszna. Coś zawyło, ktoś coś przez komunikator powiedział i tyle było Edytowane 6 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Sarkazm napisał: jest jakiś trefny. w folderze config nie ma folderu "weathers", nigdzie nie ma nawet pliku "weather_default.ltx" więc nie da się nic ustawić weathers.rar No to masz . Edytowane 6 Marca 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @bobermthx, gdzieś to znalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Sarkazm tak z ciekawości bawiłeś się już w zmiany w modach pod siebie? Bo jak nie i jedziesz na ślepo i na żywca to żeby za chwilę nie było "bo mi nie działa OP" albo "mam jakieś dziwne wyloty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) @tom3kb Nie modernizowałem nic w tym modzie bo się nie znam, a wyloty i tak mam i to czasami dość często. W każdej chwili moge wywalić ten folder z pogodą. I co z tymi Emisjami? Są? @boberm Pobrałem, zmieniłem i wkleiłem a noce nadal jasne jak poranki, Nic to nie dało ale dzięki za chęci Edytowane 6 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi