Wernoch Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Witam, jestem obecnie w CEA-1. Co z tą emisją czy po wejściu do sarkofagu wyłączy się? Pytam się bo w 2.0 miałem z nią problem, taki że trwała cały czas i nie chciałbym żeby to się powtórzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Trzeba pda striełoka zanieść do górnika i wtedy emisje się skończą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Dokładnie, ale taka podpowiedź jak Ci czas spadnie do 0:00 to już nic nie zrobisz... Co zrobić z PDA Golema? Komu dać gdzie ten schowek? Rozumiem, że uratować się go nie da :( Edytowane 20 Marca 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 W dniu 20.03.2020 o 18:12, Zwinny napisał: Trzeba pda striełoka zanieść do górnika i wtedy emisje się skończą Emisja ustała gdzieś w momencie zadania z pda. Wyglądało to trochę inaczej bo pda musimy od Górnika zabrać i zanieść Doktorowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 @Zwinny nie ogarniasz tego Golema? nic CI się nie kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 @Ignachinio Pamiętam schowek golema na arenie ale co dalej to już nie, może @wariat coś wie Ci chodzi gdzie jest ten schowek czy masz jakieś jego pda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Mam jego PDA.. nie oddałem bandytom tylko ich wybiłem. Tam jest coś o jego schowku ale nic więcej nie mam. A pamiętam, ze ktoś kiedyś o tej ksywie gadał. A co z tym schowkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 2 godziny temu, Ignachinio napisał: . A pamiętam, ze ktoś kiedyś o tej ksywie gadał. Dragunow mówił jak dawał nam zlecenie na artefakty. Mówił że znalazł jakiś art i jak znajdziemy Golema to niby mu mamy powiedzieć żeby już tego arta nie szukał. Chyba tak to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 A na tej Arenie gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Godzinę temu, Ignachinio napisał: A na tej Arenie gdzie szukać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Postawiłem OP2.1 na Steamowej wersji. Instalacja jak w przypadku LA. Usuwamy wszystko z folderu i tam instalujemy Opka. Nie można jeszcze zapomnieć o utworzeniu skrótu gry na pulpicie i dopisaniu -nointro Spoiler Po wczytaniu gry nie pojawia się u mnie HUD. Wszystko znikło. Możliwe, że ktoś z was miał taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 28 minut temu, Agrael napisał: Pokaż ukrytą zawartość Po wczytaniu gry nie pojawia się u mnie HUD. Wszystko znikło. Możliwe, że ktoś z was miał taki problem ? Cytując samego siebie z poczatku tematu ..... - gdy niknie HUD pomocnym jest klawisz " +" na Numpadzie. Hmm..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Ogarnięte... Któryś z samotników podwędził jedną radiostację z trupa Jupiter gdzie szukać kontrolera z czerwonym mózgiem? Edytowane 24 Marca 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonebraker Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Witaj, Pobrałem OP 2.1 I, ale nie mogę znaleźć łatki do tłumaczenia na angielski. Każda pomoc będzie mile widziana. Edytowane 24 Marca 2020 przez Zonebraker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) W grze jest tłumaczenie zarówno na polski jak i angielski. W opcjach się zmienia.. Edytowane 24 Marca 2020 przez Ignachinio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Witam Panowie i Panie zamotałem się ze schowkiem Kuzniecowa. Dostałem zadanie by poszukać schowka w Limańsku, ale pod mostem go nie ma. Czy muszę coś jeszcze zrobić np. karty zebrać czy coś by się tam pojawił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 8 minut temu, suchyyy1 napisał: Dostałem zadanie by poszukać schowka w Limańsku, ale pod mostem go nie ma. Nie w Limańsku, ale w Czerwonym lesie na moście do Limańska musisz szukać Jak dostałeś zadanie na schowek to on się pojawi bez względu na to czy masz wszystkie karty czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @wariat- tak masz rację chodziło mi o Czerwony Las a może znasz nazwy tych rzeczy co są w schowku to sobie zrespię chociaż nie mam na to ochoty. ale muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @suchyyy1 W tym schowku jest notatka z szyfrem do kart Kuzniecowa. To item kwestowy, lepiej go nie spawnuj tylko zabierz ten schowek, on wcale nie jest taki trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @wariat- Tak wiem ale jego tam nie ma szukałem wszędzie i zrobiłem zdjęcie i tam jest pusto. Nic innego mi nie pozostało jak zrespić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @suchyyy1 Tamta strona mostu która jest na screenie tam nie ma, a byłeś na tamtej stronie i patrzyłeś na ta? Powinien być. Jest 2 miejsca spawnu tego schowka, jak nie ma po jednej to musi być po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Znalazł ktoś więcej czerwonych mózgów kontrolera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @Ignachinio Tak średnio - często zdarzają się w schowkach jak się gra na opcji "rzadkich schowków". Mogą się trafić też na CEA-2, ale to rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Potrzebuje co najmniej jeden... bo muszę stworzyć embrion Cienia Monolitu.. i dać Woronowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @Ignachinio A znalazłeś ten w x8 o którym mówił Dimak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi