Zwinny Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) @Paulinnio I jak mod podoba się? Niech zad na brzytwę wilka cię zweryfikuje hehe Części do bioradaru skąd mam wziąć? Edytowane 1 Marca 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 7 godzin temu, Zwinny napisał: Części do bioradaru skąd mam wziąć? Rób fabułę snajpera, wszystko samo wpadnie Ci w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Gdzie zainstalować to uproszczenie na zadania na broń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) 22 godziny temu, Ignachinio napisał: Instalujemy gdzie? Nie popsuje mi to gry? @Ignachinio - o ile pamiętam to był to ten plik. Правка на исправление винтовок с автозахватом.rar Bezdyskusyjnie zrób kopie podmienianych pliczków. Edytowane 2 Marca 2020 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Powitać wszystkich taki problem mam a mianowicie nie mam drogi z Radaru na M Woj. Złaziłem cały Radar i nic. Ktoś pomoże i powie gdzie mam szukać ewentualnie poda nazwę polską tych dokumentów to sobie zraspię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 U informatora w barze trzeba kupić tą drogę albo czekać aż w fabule sama się pojawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @Zwinny-masz rację informator miał. A jak usunąć 1 skalibrowany hełm psioniczny bo mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @suchyyy1 Nie możesz go przenieść do schowka? Zobaczę jutro u siebie bo przestałem na to uwagę zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 6 godzin temu, suchyyy1 napisał: @Zwinny-masz rację informator miał. A jak usunąć 1 skalibrowany hełm psioniczny bo mam 2. Zagadaj z Sachatowem on odbierze od Ciebie ten Hełm Dana.. i powie że kiedyś tam odda. Mi nigdy nie oddał. Ale pozbyć się go da. Ten mod jest też przyjemny Chciałem zrobić zadanie dla Wędrowca i nie szło.. Zombi było neutralne bo wcześniej wziąłem zadanie dla Fimy i ginekologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Gra miałą być po polsku a ciągle mam cyrylice, postępowałem wg zaleceń na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Sarkazm a w menu moda wybrałeś język polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Teraz, tom3kb napisał: @Sarkazm a w menu moda wybrałeś język polski? Nie da się, wyskakuje jakiś komunikat błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Ale wiesz, że na samo "jakiś" to ci możemy najwyżej wizytę u wróżki polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) @tom3kbGdybym wiedział jaki to nie zawracałbym wam głowy, coś po rusku i tyle, z azjatyckich ogarniam tylko mandaryński średnio Strzeliłem zdjęcie bo print screen oczywiście nic nie daje Edytowane 3 Marca 2020 przez Sarkazm zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Sarkazm a po zmianach, wyłączyłeś grę i włączyłeś od nowa? Screeny domyślnie robi się F12 ale w menu to i tak nie działa chyba, a printscreenem to w grach screena przeważnie nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 i to nie jeden raz, zresztą nie da się wybrac polskiego, anuluje to od razu po wywaleniu błędu i znów jest po rusku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Znaczy zmieniasz język, klikasz to ok w komunikacie co masz to okienko. Bo to informacja, że zmiany nastąpią po ponownym uruchomieniu gry. Zamykasz grę. Odpalasz od nowa. I wciąż nie zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A to jeszcze zerknij do tego, początkowe punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Czytałem, nie ma tam nic na temat braku możliwości zmienia języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A zabezpieczenia zmieniłeś? Punkt 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) tak, zresztą było już automatycznie ustawione Edytowane 3 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Jeśli wolno coś poradzić to reinstalacja moda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Teraz, Ignachinio napisał: Jeśli wolno coś poradzić to reinstalacja moda.. już to robiłem, nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A z innej beczki grę możesz włączyć? Rozgrywkę nie menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi