Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 3 minuty temu, wariat napisał: Wywal gamedatę z gry. Pobierz i wrzuć do gry gamedatę rozpakowanego patcha 8.2. Pobierz i wrzuć do katalogu bin zczitowany silnik pod wersję 8.2. Na to wrzuć spawner. I powinno śmigać. Aby odpalić spawner, podczas gry naciśnij esc a potem s. Wszystko co do pobrania możesz znależć tutaj https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/ Możesz tam też znalezć czit na usunięcie napisu dev mode. Wszystko fajnie i jestem wdzięczny, niestety z azjatyckich języków ogarniam jako tako mandaryński i nie mam bladego pojęcia co jest tam napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Sarkazm zawsze możesz sobie wrzucać w translatorek. Ps. nie musisz cytować całych postów jak odpisujesz do kogoś kto napisał zaraz nad tobą albo nie piszesz odnośnie czegoś konkretnego. Wciśnij @ a potem zacznij pisać nick gościa no i to wstaw do posta to dostanie powiadomienie, że ktoś do niego pisał. To taki tip. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Wrzuciłem i wyszedł bełkot Zresztą czego bym nie próbował tam pobrać to wywala mi info że nie moge bo wykorzystałem limit na Yand. A nie wziąłem tylu szczepionek by mieć autyzm i zainstalować coś ruskiego na kompie Edytowane 4 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 23 minuty temu, Sarkazm napisał: tak, wywaliłem z gry te 2 pliki -dbz_patch8k_2_text01k Akurat ten to wrzuć, to są poprawki dialogów, opisów, zadań itp wszystkie błędy, które znaleźliśmy my i autorzy spolszczenia w polskiej wersji. Jak chcesz możesz wybrać ten następny ale nie pamiętam czy w naszej wersji on coś dodatkowo naprawiał. Tak czy siak wrzuć tylko jeden. Wiekszość raczej gra na tym z cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 ok, do głównego folderu z grą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Sarkazm Tak, do głównego katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Boże, widzisz i nie grzmisz... @Sarkazm Rozpakowany patch 8.2 https://drive.google.com/file/d/1FptnF6uvzQs3nigDwVLeCj0XMXQKPKaK/view Silnik do 8.2 https://drive.google.com/file/d/1FptnF6uvzQs3nigDwVLeCj0XMXQKPKaK/view Spawner pobierasz spolszczony z 19 strony tego tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 to 2 te same foldery :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 7 godzin temu, wariat napisał: @Zwinny Ukryj zawartość Oglądałem to, próbowałem i nadal próbuję i nic, to jest niewykonalne, zastanawiam się tylko czy któryś z tych imbecyli spędzili cały dzień na wskakiwaniu na to drzewko a potem HURRRAAA tutaj na tym dachu będzie schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) @Zwinnypo co się męczyć super skok sobie zrób. Arty na wyższy skok masz założone? @Sarkazm Ty grasz równoległe w OP-2 i OP-2.1? Edytowane 4 Marca 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 jak uda mi się załatwić by 2.1 chodził sprawnie to oleje 2.0. Został mi tylko spawner do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Sarkazm To na tamtej stronie chyba linki są pomylone, a zobacz czy w którymś z tych folderów jest plik xCore.dll bo to jest właśnie ten silnik. @Zwinny No niestety nie wiem o co chodzi, ja ten schowek wziąłem bez problemu jak na filmie. 5 minut temu, Ignachinio napisał: po co się męczyć super skok sobie zrób No właśnie nie zawsze, na drodze do niektórych schowków są ułożone restryktory przez które trzeba przejść. Ominiesz jeden i schowek się nie zrespi. Fakt,to działa, ale nie zawsze. Chociaz z drugiej strony @Zwinny możesz tego spróbować tzn. zwiększyć skok. Na leżach fenrira raczej nie ma restryktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Użyłem tego super skoku i wreszcie wlazłem a artów na wyższy skok nawet nie widziałem, filmie widać że jest na tych drzewkach coś co przenosi do góry, u mnie tego nie ma, nie idzie się wdrapać w żaden sposób Edytowane 4 Marca 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) @wariat nie ma, a na stronie 19 jest pod patch 7.3 ten spawner Edytowane 4 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No i fajnie @Zwinny. Tylko pamietaj, żeby do każdego schowka podchodzić normalnie jak na poradnikach. Wysokiego skoku używaj w ostateczności, bo nigdy nie wiesz, czy jest restryktor, czy nie. Miałem kiedyś sytuację z schowkiem Resident Evila na Jupiterze, że zwiększyłem skok, podniosłem schowek i wyświetliło mi się że zadanie nie wykonane i sms, że podniosłem go nieuczciwie. Bo ominąłem restryktor i taki tego skutek. 4 minuty temu, Sarkazm napisał: jest pod patch 7.3 ten spawner Działa też na 8.0 i na 8.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 7 minut temu, Zwinny napisał: Użyłem tego super skoku i wreszcie wlazłem a artów na wyższy skok nawet nie widziałem, filmie widać że jest na tych drzewkach coś co przenosi do góry, u mnie tego nie ma, nie idzie się wdrapać w żaden sposób W labiryncie na dole leży takie cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) świetnie, tylko co z tymi zdublowanymi linkami co mi dałeś, bo tam nie ma tego pliku xCore Powstał mały chaos i idzie się lekko pobudzić. ze strony 19 pobrałem ten spawner, są w nim dwa foldery: -gamedata -bin Oraz plik fsgame oraz plik z notatnika z opisem to wszystko co potrzebuje? Edytowane 4 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Ignachinio Ty chyba grasz na 8.2, zgadza się? Podeslij koledze @Sarkazm zczitowany silnik xCore.dll, bo ja na rosyjskiej stronie nie mogę znalezć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Gram zaraz wyślę xrCore.dll Edytowane 4 Marca 2020 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) mam ten plik bo był w plikach ze strony 19 @wariat moze inaczej, załatwmy to na zywo, masz moze discorda? Edytowane 4 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Proszę bardzo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) @Sarkazm No to podmień te pliki, ale najpierw zrób kopię oryginalnych, i zobacz czy działa. Wszystko powinno śmigać. A nie, sorki, tem plik w spawnerze jest do 7.3, a Ty potrzebujesz ten od @Ignachinio do 8.2. Edytowane 4 Marca 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 podmienić moge tylko Bin bo gamedaty nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 A masz jakieś dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Nie, nie moge podmienic bo oryginalnie tego folderu nie ma w katalogu z grą, więc moge wkleić na czysto ze spawnerwa, teraz przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi