wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Ignachinio Bo szukasz ze złej strony Twój screen jest z innej strony, a na filmie jest z drugiej strony. Ze złej strony strzelałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A to mam strzelać ze strony naprzeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Ignachinio Tak, z przeciwnej strony. Przecież na filmie który podałem jest dokładnie pokazane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Hm.. W OP2.1 można wystrzelać wojaków na posterunku na Kordonie? Pytam, bo Sidor standardowo chce skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Agrael Można. Jak drapniesz walizkę to i tak zrespią się żołnierze i stalkerzy Buustyego. Będzie jatka Ostatnio znów zacząłem grać w tego moda, tym razem powoli i uważnie, i udało mi się dokonać czegoś czego nie zrobiłem ani w OP, ani w podstawce, ani w żadnym innym modzie Czy komuś jeszcze udało się zdobyć takie osiągnięcie? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nie... mi zawsze ginęli zanim dobiegłem.. Musisz pewnie mega szybko biegać i od razu likwidować najemników aby dać sobie z Tym radę.. Ale za osiągniecie szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nie, miałem trochę wsysaczy, rzucałem je jeszcze będąc przy wagonach. No i pewnie, a raczej na pewno, miałem masę szczęścia. Sam się zdziwiłem że wszyscy przeżyli, i jeszcze grzecznie za Krugłowem szli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) No to ostatnie to na pewno.. U mnie zawsze biegali sobie samopas... I ginęli.. Mózg kontrolera czerwony faktycznie jest na Jupiterze w zajezdni.. Pytanie czy nie pojawił się tam ten stworek ze względu na zadanie czy po prostu tam był. Rezerwowy schowek na Kordonie.. na posterunku.. ktoś coś.. dane z dekodera Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Pamiętam że był jakiś schowek na dachu posterunku na Kordonie. Budynek ten z lewej strony. Ale nie pamiętam czy to ten. Jak tam nie będzie to poszukaj na posterunku u Akima. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @wariat A faktycznie. Było też tak i w OP.2 z tym posterunkiem. Jednak mam już sklerozę. Za zdobycie osiągnięcia szacun. W podstawce da się bez większych problemów obronić naukowców, ale w OP2.1 to wyzwanie. Ciekaw jestem ile jest takich '' ukrytych " osiągnięć. A osiągnięcie " Siniec " jak zdobyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Podbiegasz do przeciwnika i dajesz sobie strzelić w pysk i ucieczka 10 razy chyba wystarczy abyś dostał ten order Schowek na Agro w bazie wojskowej podobno trudny namiar daje Barman za korpusy bomb.. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Ignachinio napisał: Schowek na Agro w bazie wojskowej podobno trudny namiar daje Barman za korpusy bomb.. Jak dobrze pamiętam to dach bazy wojskowej, potem chyba w kominie na Leśniczówce na Zatonie i finalnie w Barze. Barman za korpusy chyba daje zadanie na schowek Kramarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Podpowie mi ktoś bo nigdzie znaleźć nie mogę - gdzie szukać na bazie bandytów w dolinie mroku 2 schowków od Prime ? Chodzi o namiar na schowki który dostajemy od bibliotekarza w nagrodę za wyleczenie go z oparzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 minuty temu, ramirez12 napisał: Podpowie mi ktoś bo nigdzie znaleźć nie mogę - gdzie szukać na bazie bandytów w dolinie mroku 2 schowków od Prime ? Chodzi o namiar na schowki który dostajemy od bibliotekarza w nagrodę za wyleczenie go z oparzeń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @boberm dzięki wielkie, choć na YT wiele jest filmów z OP 2.1 to ciężko się szuka odpowiedniego gdy rosyjskiego ni w ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie mogę oddać Łukaszowi sygnetu... O co chodzi boss mi go zabrał i oddał. Doszło do strzelaniny pogadałem z Panterą i Demobilem przeszedłem przejściem Warlab-MW i Łukasz nie chce go zabrać ode mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Ignachinio Jeśli się nie mylę, teraz pogadaj z Kłem, a potem do Łukasza oddać sygnet. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ruszyło dziękuje W czerwonym lesie te magiczne latające wyspy.. jak to ogarnąć? Pomozecie I dla Ginekologa poszukiwania tego zwierzaka który zeżarł mu plecak.. Gdzie szukać cały ten wąwóz wyczyściłem towaru nie znalazłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @Ignachinio Wyspa w Czerwonym lesie Spoiler A co do Ginekologa, to w wąwozie tam gdzie wejście do ukrytej pieczary, szukaj na końcu wąwozu przy bagnie. Powinieneś mieć chyba znacznik na to miejsce. Stamtąd są porozrzucane różne graty apteczki, bandaże, wódka itp. Zbieraj je, doprowadzą Cię one do pieczary. Tam rozprawisz się z mutantami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zmęczyłem sie klejeniem Fokkera DVII z Rodenu, i z nudów zacząłem z powrotem grać w Op-ka . I tutaj mam małe pytanko. Jestem w Starej Wsi - jedyny znacznik jaki mam to droga do Limanska w który scenariusz jeszcze mnie nie zaprowadził . W poprzednich wersjach wchodzac po raz pierwszy do Limanska deptało sie sciezka z Czerwonego Lasu (inaczej bywało problematycznie) .A jak jest teraz ? Nadmieniam że nie moge ( nie da się) odpalić teleportera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Miałem to samo.. z tego co pamiętam z mojej poprzedniej gry. Wejście od tej strony skutkowało problemami z zapisami w Limańsku (nie można ich było wczytać). Chłopaki mówiły, że trzeba wczytać grę i niby teleporty będą działać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 13 minut temu, Ignachinio napisał: Chłopaki mówiły, że trzeba wczytać grę i niby teleporty będą działać.. Próbowałem - tak se neda. Jedyne wyjście jakie znalazłem to - odpuścic Starą Wieś na razie - i uruchomić - nomen-omen- "nić" Ariadny. Wtedy do Limanska będę mógł wmaszerowac od własciwej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) A no bo to jest tak, że kwesty Kota, które zaprowadzą nas do Limańska i Szpitala, trzeba zrobić przed wizytą w Starej wsi. Tak przemyślany jest scenariusz. @boberm Drogę do Czerwonego lasu dostaniesz od Kła po wykonaniu kwestów Kota i Zachara. Panienka Ariadna ma się nijak do Czerwonego lasu Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) 43 minuty temu, wariat napisał: A no bo to jest tak, że kwesty Kota, które zaprowadzą nas do Limańska i Szpitala, trzeba zrobić przed wizytą w Starej wsi. Tak przemyślany jest scenariusz. @boberm Drogę do Czerwonego lasu dostaniesz od Kła po wykonaniu kwestów Kota i Zachara. Panienka Ariadna ma się nijak do Czerwonego lasu Wiem ze panienka Ariadna nie jest kluczowa postacia do uzyskania drogi. Onąz droge juz mam , jestem po questach w Czerwonym Lesie. Chce zobaczyc jak onaz persona wyglada w tej odsłonie - poprzednia była ciut "cukierowata". BTW - zasadniczo questy Kła winno wykonywac sie jeden po drugim - na logike biorac . Sorry za edycję - ale za każdym razem jak konczę grę to Windows wskakuje mi na -eng. I zapominam o tym. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Panowie no mam tą notatkę Kuzniecowa z mostu w Limańsku i co dalej? Mam zbierać karty dalej (nie mam wszystkich) czy co? Schowek gdzieś się już pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi