Zwinny Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Mam prawie 2mln rubli, mogę to rozwalać na teleportowanie czy potrzebne będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 @Zwinny Twoja kasa, rób z nią co chcesz Było coś takiego, ze Kutwa chciał żeby mu przynieść i pokazać 2 miliony rubli, to chyba było w zamówieniach, daje nam wtedy miniguna. Zrobiłeś już to? W przygotowaniach do fali mutantów potrzeba będzie sporo kasy.... Ale na tym etapie gry cykliczne zadania będziesz miał takie że zarobisz kolejne miliony, tak więc.... Twoja wola co z tym zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 A gdzie jest ten chłopak marii? Po rozmowie z akimem wychodzi na to że gdzieś w okolicy atp na kordonie, przeszukałem okolicę i żadnego śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 @Zwinny Na poddaszu na atp na Kordonie znajdziesz trupa z pda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Mam pda, teraz na cea iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) @Zwinny Do Kalinina na ATP. A idąc na CEA-2 weż ze sobą dobrą (a nawet kilka dobrych) snajperek i sporo amunicji do nich. Przydadzą się. Edytowane 18 Maja 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Proponuje Hostela.. Najlepsze co może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 W dniu 18.05.2020 o 21:49, wariat napisał: @Zwinny Do Kalinina na ATP. A idąc na CEA-2 weż ze sobą dobrą (a nawet kilka dobrych) snajperek i sporo amunicji do nich. Przydadzą się. To teraz po rozmowie z kalininem na cea? Mówił też coś o schowku Pytam co chwilę ale te zadania są tak niejasne że zaczynam mieć już dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Mam problem, chce zrobić zadanie z Baronem a żeby Fanat wysłał ludzi potrzebuje pancerzy od Szerstiuka problem w tym że na początku gry gdy zaczynałem zabawę z modem umarł mi. Jest jakaś opcja popchnąć questa dalej? Np spawner albo jakoś go wskrzesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 2 godziny temu, Zwinny napisał: To teraz po rozmowie z kalininem na cea? Mówił też coś o schowku Musisz się teleportować na dach na CEA-2. A o schowku opowie Ci chyba Sławik Gil jak ich uratujesz. Nie pamiętam już dokładnie. Godzinę temu, Lycoris Radiata napisał: Np spawner albo jakoś go wskrzesić? Możesz go wskrzesić artefaktem Żywe serce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @wariatWielkie dzięki akurat kończę questa na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie miałeś na czerwono napisu że zdechł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Gorzej jeśli mu ciało zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Witam mam problem padł ni jeden dysk z op2.1 i zapisy wcięło.Może ktoś podesłać swoje zapisy z wersji 8.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 25 minut temu, Zwinny napisał: Gorzej jeśli mu ciało zniknęło Słuszna uwaga. Ale trupy kwestowych postaci raczej nie znikają. Leżą sobie i czekają na wskrzeszenie Twórcy przewidzieli taką możliwość. @Anatolij A powiedz dokładniej jak daleko zaszedłeś w grze z jakiego mniej więcej momentu w grze chciałbyś zapis, to panowie będą wiedzieli jakich szukać. Ja mam zapisy ale z 8.0 więc niestety nie będę mógł pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Mniej więcej połowa modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Jakie zadania aktywne miałeś i jakie robiłeś ostatnio, łatwiej będzie dobrać save Ja sam gram na 7.3 więc nie pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Znalazłem Ducha i Zaginioną ekspedycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Rozumiem że żeby ożywić takiego Szerstiuka muszę mu do inwentarza wsadzić żywe serce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 6 minut temu, Anatolij napisał: Znalazłem Ducha i Zaginioną ekspedycję. @Anatolij.... To jest jakieś 10% całego OP 2.1 Cała soljanka to jakieś 50 - 60% tego moda @Lycoris Radiata Żeby ożywić Szerstiuka, podchodzisz do niego i wyrzucasz art Żywe serce z plecaka, w ten sposób, aby art upadł na ciało. Pojawi się taki błysk, jakbyś wrzucił arty do transmutacji w anomalię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 To teraz tylko żeby ciało nadal na bazie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @Lycoris Radiata Mi co prawda Szerstiuk nigdy nie zginął, ale wątpię, żeby ciało zniknęło, bo to kwestowy npc. To Szerstiuk zginął Ci na bazie wojskowej? Hmm... A czy czasem to nie Ty, zupełnie "przypadkiem" go załatwiłeś? Bo jeśli Ty, to nie wiem czy ożywienie coś da, a jak da to czy nie będzie dla Ciebie wrogi itp... Ale, oczywiście, próbuj. Może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Powalone to zadanie, strzelę do monolitowca to reszta podbiega i załatwia gila, i ciekawe jak ja mam to zrobić, w dodatku ledwo widać z takiej odległości Mam wydech antyterrorysta z przeciwpancernymi Edytowane 21 Maja 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @Zwinny Ja już to dawno przechodziłem i taktyki jak przejść to zadanie niewiele pamiętam, ale @Ignachinio i @maro dosyć niedawno to przechodzili, więc najprędzej oni coś podpowiedzą, gdy się pojawią. 12 minut temu, Zwinny napisał: Mam wydech antyterrorysta z przeciwpancernymi Masz tylko to?? No, życzę powodzenia Pisałem Ci wcześniej żebyś wziął kilka snajperek ze sobą. Najlepiej z wbudowanym autonamierzaniem. @Ignachinio proponował Ci też hostela do tego zadania. Ja go nie używałem, ale skoro on to poleca, musi być spoko. No i trzeba być w ruchu w tym zadaniu. Nie można być za długo w jednym miejscu, trzeba się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @wariat Szerstiuka to sam zabiłem na początku gry, moda nie znałem i myślałem że zabiłem po prostu dowódce bazy, dopiero po paru godzinach gry dowiedziałem się że to komunikat dla śmierci ważnego Npc. A co do jego wrogości to mam opcje u Sidora za pieniądze poprawić nasze relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi