wariat Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Sugeruję sposób który podał @tom3kb zainstalować 6.2k i 7.3 i wtedy dopiero 8.0. Może wtedy instalator "zauważy" tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yatsek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Po kilki latach zakończyłem kombinatorstwo z op2, zainwestowałem w w sprawner od Raven. No i to jest dopiero zabawa, no cóż ekonomomia poszła gdzieś, ale zabawa jest przednia, nie spawnuje arty bo to już przesada ale ammo i multum spluw... no jest zabawa i to jak cholera, polecam. Powodzenie wszystkim grającym bez, mi się po latach po prostu nie chce... dosyć Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Yatsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Panowie ale ja mam moda Gram w niego normalnie w wersji 7.3 ze spolszczeniem i tu dupa tak jakby nie było go wcale I to było na tyle. Patche nie widzą moda po zmianie kart graficznych Tak jakby nigdy nie istniał a mod fizycznie jest i można w niego grać. Pytanie czy lepiej zainstalować moda jeszcze raz ( ryzykując stracenie zapisu a trochę już pograłem ) czy grać na 7.3.. i się dobrze bawić. Zmian jakiś mega nie widziałem w opisie 8.0. Chyba że ktoś ma inny pomysł jak to zainstalować. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yatsek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Ignachinio napisał: Panowie ale ja mam moda Gram w niego normalnie w wersji 7.3 ze spolszczeniem i tu dupa tak jakby nie było go wcale I to było na tyle. Patche nie widzą moda po zmianie kart graficznych Tak jakby nigdy nie istniał a mod fizycznie jest i można w niego grać. Pytanie czy lepiej zainstalować moda jeszcze raz ( ryzykując stracenie zapisu a trochę już pograłem ) czy grać na 7.3.. i się dobrze bawić. Zmian jakiś mega nie widziałem w opisie 8.0. Chyba że ktoś ma inny pomysł jak to zainstalować. Mi początek chodzi normalnie, dalej nie wiem bo mam wakacje od stalkera, graj na 7.3 sprawdzone, a sam widzisz u jednego jest tak a u drugiego tak, tylko 7.3 jakoś chodzi Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Yatsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Przecież możesz mieć to i to. Skopiuj moda z zapisami gdzie indziej, odinstaluj "oryginał", zainstaluj od nowa + patche, uruchom nową grę aż Cię załaduje do sieci przy Astronomie(wiem że to dziwne, ale już mi się zdarzało że po reinstalacji stare zapisy nie chciały od razu zaskoczyć a jak zrobiłem nową grę i pierwszy zapis to stare sejwy już nie wywalały) Sprawdź stare zapisy, powinny działać, jeśli nie to zawsze możesz wrócić do działającej 7.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Pomysł niezły. A komuś 8.0 nie działa bo nie jestem w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yatsek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Ja od nowa zainstalowałem opka potem tylko to 8.0 i spawner i wszystko póki co chodzi te 8.0 ma już 7.3 wbudowany Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Yatsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 @Ignachinio Tak jak wyżej radzono, skopiuj zapisy i zainstaluj moda od nowa. Ja na 7.3 wrzucałem 8.0, zapisy działają, Najwyżej jakby wywalało to zrobisz jak @tom. Ewentualnie jakby były problemy to pograsz na 7.3 A tylko sobie też skopiuj gdzieś to stare spolszczenie od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Będę musiał od nowa te czity wgrywać a nie wiem czy pamiętam co i jak wklejałem. Wszystkie działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 @Ignachinio możesz mi przesłać swoje zapisy to bym sprawdził u siebie.Gram na patchu 8.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ktoś mi powie czy na 7.3 da się przejść grę? Czy musi być 8.0?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yatsek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) spokojnie da się ponoć przejść, ale dam se rękę uciąć że w końcu zrobisz sobie wakacje, a po wakacjach jeszcze raz będziesz zaczynał, znam to z autoemisji he he, a jeszcze nlc ma wyjść Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Yatsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Teraz sprawdziłem, mam tak arty 28, udźwig, nie niszczenie się broni białej, więcej amunicji z trupów. A bez tych dodatków 8.0 się wysypie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yatsek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Spawner od Raven sobie dodaj, starczy na 100 procent zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 @IgnachinioW paczce masz modyfikacje których używasz pod wersję 8.0 udźwig ustawiony na 500kg, może Ci się przyda :) 8.0pack.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Spoko dziękuje ale na razie zostaję na 7.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terich09 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam. Wgrałem patch 8.0 i od tego czasu Woron twierdzi że on mi już w niczym nie może pomóc. Tak ma być czy to jest jakiś błąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 @terich09 U mnie normalnie, chce brać unikatowe giwery, daje questy, wyposażenie. A może jesteś daleko w fabule i dał ci jakieś zadanie specjalne? Nie wiem czy on coś takiego ma, tylko kombinuje. I dopiero po wypełnieniu jego zacznie gadać. Jeśli nic takiego nie miało miejsca to olej ten post bo to gdybanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 godzinę temu, terich09 napisał: Witam. Wgrałem patch 8.0 i od tego czasu Woron twierdzi że on mi już w niczym nie może pomóc. Tak ma być czy to jest jakiś błąd ? Jak to w OP-ku , w którymś momencie postacie handlujące typu Woron et consortes przestaja wymieniac np: ogonki na ammo itp. To nie bład tylko hm... " przeszkadzałka" , coby zbyt łatwo nie było. Jest gdzies na rosyjskich stronach fix na ciągłą wymianę , ale za nic nie mogę go znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terich09 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jeżeli tak ma być to w sumie nie ma sprawy, bałem się że to ja coś zepsułem i trzeba by było na nowo grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, pomóżcie ludkowie..zmieniałem płyte główną w blaszaku, system nie wstał niestety(wbrew przekonaniu ,że wstanie). Musiałem format:C (SSD) zrobić..chodzi o udostępnienie sejwów, byłem po zabraniu wojakom dokumentów z Agropromu..kryjówka Striłoka w podziemiach tez odwiedzona. Nie gram na żadnych czitach i spawnerach..zainstalowałem patcha 8.0, dzieki z góry, nie chce mi sie od poczatku znowu meczyć. Dzik w Dolinie Mroku odwiedzony klucz do laboratorium ..miałem Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Panowie wiecie skąd likier dla kuźniecowa wytrzasnąć? Znalazłem tylko jedną butelkę na agropromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 @Zwinny Może to Ci pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 @Hans to ja jestem przed wyprawą do x18 ale zapisy najszybciej po długim weekendzie mogę podrzucić, to w sumie od nowa zdążysz dojść albo może ktoś inny podrzuci. Gram na 8.0 bez żadnych cheatów i ułatwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 dzięki za chęci, od początku zacznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi