suchyyy1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) @wariat jeszcze raz wielkie dziękuję, a pytam dlatego ze mam mapy dla niego i nie wiedziałem co dalej. Sprawdż sam jeden ma nazwę leker_beylis a drugi leker_baileys. 1 nazwa nie jest dla majora, a 2 nazwa jest niewłaściwa Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Mapę oddasz Astronomowi na Kordonie w swoim czasie. 5 godzin temu, suchyyy1 napisał: 1 nazwa nie jest dla majora, a 2 nazwa jest niewłaściwa Faktycznie, wybacz, druga nazwa to liker_baileys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Panowie schowek brata Cienia Monolitu na magazynach. Przy BTR nie ma go tam.. co prawda nie posiadam egzo kamuflującego ale w miejscu gdzie powinien być pusto ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) @Ignachinio Sprawdz przy kłodzie za tym budynkiem w którym masz przejście do Doliny Mroku. A co do egzo kamuflującego to przy tym zadaniu nie można go używać. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Dziękuje wszystko ogarnięte. Co prawda namęczyłem się niemiłosiernie i masa granatów dymnych poszła ale satysfakcja jest No i gratis w schowku jednym moje wymarzone egzo leżało teraz w nim popylam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptero Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Witam Wszystkich. Mam taki problem, nie przeczytałem do końca zadania i rozwaliłem wszystkie biomasy. Nie zrobiłem zdjęcia :( Muszę wracać do wcześniejszego sejva, czy można to zdjęcie zrespić, albo choć żywą biomasę? Na Bagnach były chyba ze 3 ale im nie można robić zdjęć (?) wydałem fortunę na karty SD i jestem w kropce :( Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) @ptero spory problem. Mówisz że nie da się zrobić zdjęcia? Jak chcesz podaj swój zapis, może coś się na to poradzi. No chyba że daleko nie zaszedłeś od tamtego momentu to wczytaj zapis zanim rozwaliłeś ostatnią biomasę. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Powitać panowie czy ktoś mi wytłumaczy. Po zadaniach dla Pantery albo od niej dostałem dezaktywator gornego teleportu warlabu, ale on dalej działa a dezaktywator znikną z plecaka. I po jakim kweście od Kuzniecowa dostajemy sajgę 400???. I te plejboje dla majora 1 oddałem za receptę i brak mi października ktoś poda nazwę by zrespić. Dziękuję za odpowiedz. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Co do tego dezaktywatora to jego się chyba dostaje od Witaminy. A potem nie pamiętam jak to było czy trzeba go użyć czy teleport sam się usunie. 3 godziny temu, suchyyy1 napisał: I po jakim kweście od Kuzniecowa dostajemy sajgę 400??? A czy Kuzniec w ogóle daje nam sajgę 400? Nie mogę sobie przypomnieć. 3 godziny temu, suchyyy1 napisał: I te plejboje dla majora 1 oddałem za receptę A komu oddałeś playboya za receptę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Jaki jest kod do drzwi w schowku kostii w x10? Ten do którego łazi się po teleportach Wie ktoś? Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 11 godzin temu, Zwinny napisał: Jaki jest kod do drzwi w schowku w x10? Ten do którego łazi się po teleportach 2619547 ale nie wiem czy to ten @wariat kapitan Iwanocw z powinności na barze jemu oddałem powybija, a Kuzniecow daje jakąś fajną śrutówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, suchyyy1 napisał: 2619547 ale nie wiem czy to ten @wariat kapitan Iwanocw z powinności na barze jemu oddałem powybija, a Kuzniecow daje jakąś fajną śrutówkę. Ten nie działa, on otwiera tylko drzwi gdzie leżą apteczki i kilka granatów, mi chodzi o drzwi które są w pomieszczeniu ze zwęglaczem Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) 50 minut temu, suchyyy1 napisał: kapitan Iwanocw z powinności na barze jemu oddałem ten swierszczyk dla Iwancowa to zupełnie inny niz te które są dla Kuzniecowa. Także ten jeden brakujacy jeszcze musisz znależć. Gdzieś w temacie wstawiałem film z ich lokalizacjami, poszukaj w temacie. @Zwinny A po co Ci te drzwi w pomieszczeniu ze zwęglaczem w x10? Schowek Kostii ten do którego idziemy tymi teleportami znajduję się właśnie tam gdzie te apteczki i granaty. A te w sali ze Zwęglaczem Otworzy Ci je radiotelegrafista Korn, ale to dopiero podczas fabuły z Błyskawicą i izomorfami. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Zwinny napisał: Ten nie działa, on otwiera tylko drzwi gdzie leżą apteczki i kilka granatów, mi chodzi o drzwi które są w pomieszczeniu ze zwęglaczem Nie ma do nich kodu. Te drzwi otworzy npc (zapomniałem jego nazwy) z biegiem rozwoju solianki. Trzeba będzie się zakraść i uwolnić go przed oddziałem ostatniego dnia, który chce go wykorzystać do produkcji bomb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 18 godzin temu, suchyyy1 napisał: Powitać panowie czy ktoś mi wytłumaczy. Po zadaniach dla Pantery albo od niej dostałem dezaktywator gornego teleportu warlabu, ale on dalej działa a dezaktywator znikną z plecaka. I po jakim kweście od Kuzniecowa dostajemy sajgę 400???. I te plejboje dla majora 1 oddałem za receptę i brak mi października ktoś poda nazwę by zrespić. Dziękuję za odpowiedz. Sajgę 410 dostaniesz znajdziesz w schowku Kolekcjonera W Sarkofagu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Oglądałem filmik gdzie są te plejboje i szukałem we wszystkich lokacjach mimo ze październikowy był na Rostoku dlatego ktoś poda nazwę październikowego wydania. I czy ktoś wie od kogo albo gdzie dostanę teleporty mam 2 Magazyny W i Dolina M do teleportera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 A tego na Rostoku nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie ma schowki przeszukane chyba ze plecak pękł ale nie wiem, mam problemy z oczami dlatego czytać muszę przez lupę i często ich nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @suchyyy1 "Świerszczyk" dla majora z pażdziernika 2007 nazywa się playboy_11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 A spoko czyli go zgubiłeś, bo myślałem ze znaleźć nie możesz Wariat rozwiązał twój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Dziękuje Panowie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @wariat @Pure W tym pomieszczeniu nie ma niczego oprócz apteczek i granatów, jak mam to zadanie zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) @Zwinny Chodzi Ci o ten tajnik Kostii i o drzwi z zamkiem kodowym które masz znależć? Zobacz tu jest wszystko krok po kroku: Spoiler Plecak musi tam być. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @Zwinny Nie wiem o co ci w końcu chodzi. Mówisz o drzwiach z apteczkami, potem o drzwiach obok zwęglacza i ci tłumaczę kiedy się otworzą a potem znów o drzwiach z apteczkami i granatami. Określ się w końcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) 21 minut temu, wariat napisał: @Zwinny Chodzi Ci o ten tajnik Kostii i o drzwi z zamkiem kodowym które masz znależć? Zobacz tu jest wszystko krok po kroku: Pokaż ukrytą zawartość Plecak musi tam być. Teraz się udało, dzięki wielkie @Pure Ciężko się określić kiedy gra robi mnie w konia, bez filmiku bym pewnie w tydzień na to nie wpadł Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi