cichociemny1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Przeładowuje makrova i stzrelam w niego starając się pomimo ogromnego bólu strzelać w głowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 3 z 3 strzałów przebiły głowę psa. - huh...? Zimny z Ciebie drań kolego hahaha - powiedział Kat śmiejąc się jednocześnie - i bardzo dobrze - dodał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Po tym wziąłem mp 5 przeładowałem i próbowałem jak najszybciej znaleźć ostatniego psa zanim się wykrwawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Po przeładowaniu, usłyszałeś warczenie ze skrzyń nad tobą. Pies rzucił Ci się na twarz robiąc w policzkach 4 dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mając ręce poranione jednak ciagle sprawne próbowałem skrecić kark mutkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 [Wykorzystanie siły] Korzystając z okazji udało Ci się zabić mutanta. - Brawo, a teraz wynocha z Areny - powiedział lekko rozgniewany Kat Środkowe drzwi otwierają się a po ciebie wychodzi 2 Stalkerów w Egzoszkielecie. Ostatnie co pamiętasz to światło słońca, gdyż zemdlałeś. --- ---- ---- --- click! Drzwi do celi Albert otworzyły się. Strażnik pokazał żebyś szedł w stronę drzwi którymi wyszedł Ryś. Wchodzisz do arsenału. Są tam AK 47, Winchester Berreta, walter P99, Do wszystkich po 3 magazynki. CO wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Biore Ak47 i waltera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wchodzisz do małego pomieszczenia a za tobą zamykają się drzwi. Słyszysz - Tamta walka to byłą rozgrzewka! - powiedział najlepiej jak umiał Kat - Teraz zobaczycie prawdziwą walkę, na śmierć i śmierć... znaczy życie - rozgrzał tłum - Niech się rozpocznie! - Oznajmił. Wychodzisz na arenę, i słyszysz szczekanie i warczenie. [użycie inteligencji i percepcji] Od razu rozpoznałeś przeciwnika, 2 Nibypsy. [użycie inteligencji] Przypomniałeś sobie że Nibypsy atakują od frontu skacząc na przeciwnika, gryząc go w twarz. Najsłabszymi punktami zwierzęcia są podbrzusze i głowa. jedynie tyle udało Ci się podczas takiego stresu przypomnieć. [ Dodano: Czw 20 Sie, 2009 ] Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ide do miejsca, z ktorego mam najlepszy widok na arene, tak zeby widziec zblizajace sie mutanty z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Próbujesz coś wypatrzeć jednak wszystkie miejsca są jakby takie same. Nie ma lepszego miejsca niż to w którym jesteś pod względem widoku. Widzisz zbliżające się mutanty. Jeden okrążył barykadę z jednej drugi z drugiej strony i szarżują na ciebie. Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Strzelam krotkimi seriami w mutanta z lewej, a potem w tego z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 [wykorzystanie percepcji] - Obie serie przestrzeliły głowy mutantów. - O ***** to było szybkie - powiedział Kat, po czym dodał - oooj... przepraszam... - gdyż zdał sobie sprawa z tego co powiedział. - Kat dawaj moje 500 rubli - powiedział Inkwizytor - ech, dobra - powiedział niezbyt przyjemnie Drzwi się otwierają i Strażnicy proszą Cie o wyjście. C robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wychodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Drzwi się za toba zamykają a ciebie prowadza do Barmana. Może na dzisiaj koniec co chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja moge jeszcze posiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Czekacie już w celach paręnaście minut. Obydwaj słyszycie rozmowę strażników: - Oni mają piekielne szczęście co nie? - zapytał jeden z nich - Taaa... Dobrze że na nich postawiłem - odpowiedział drugi - Jemielow i Tostier wpuscić następnego - powiedział głoś Kata z krótkofalówki - Tak jest! - powiedzieli obaj jednocześnie. Otworzyły się drzwi do celi Elvisa. - Chodź - zawołał klawisz. [ Dodano: Sob 22 Sie, 2009 ] Co robisz? Teraz tylko ty jesteś mi potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Logiczne, idę za strażnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Strażnik prowadzi cię do pokoju z bronią. W nim jest całkiem pokaźny arsenał. Z karabinów: Mosin Nagant, AK 47, M16, a pod każdym 3 magazynki. Z pistoletów, Walter P99, SIG SAUER P226 i Makarow. Do każdego 2 magazynki. Ostatnimi bronami w zbrojowni są strzelby. Tu raczej nie ma dużego wyboru. Obrzyn x2 po 6 śrutowych do każdej broni i Winchester 12 naboi. [ Dodano: Pon 24 Sie, 2009 ] - Wybierz i wejdź w tamte drzwi - powiedział strażnik wskazując na wejście naprzeciwko Ciebie. Co wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 M16, Walther P99, Winchester 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Wszedłeś przez drzwi. Po chwili usłyszałeś: - Czas na ostatnią walkę! - poinformował Kat - Tym razem z krwiożerczą Pijawką - powiedział - Niech zacznie się walka! - wykrzyczał tak że mimo że byleś za ścianą słyszałeś go jakby stał obok Ciebie. [ Dodano: Pon 24 Sie, 2009 ] Słyszysz ryk tego mutanta, który pojawia się przed tobą! Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Uciekam jak najdalej, próbując zdjąć pijawkę z dystansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Uniknąwszy 1 ataku zacząłeś uciekać. Odwracając się by oddać strzał Pijawka zniknęła Ci z oczu. Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Korzystam z mojego kociego wzroku, a więc dobrej percepcji i z łatwością dostrzegam poruszająca się pijawkę. Podbiegam do niej i oddaję strzał ze strzelby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Percepcja aż 5 ;]. Pijawka uniknęła strzału. kontratakując przejechała Ci pazurami po policzkach. Jednak [wykorzystanie siły] nic sobie z tego nie robisz choć rana mała mnie jest. Pijawka próbuję zadać kolejny cios, ale unikach go. Po tym ataku Pijawka znowu zniknęła Ci z oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Stoję w miejscu i rozglądam się wokół, czekając na następny atak pijawki, który jej mam uniemożliwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi