Albert115 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzik obrywa w nogi i nie moze dalej biec. 2 dobiegl do ciebie i przewrocil cie na ziemie. Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wyciągam nóż i staram się go wbić zwierzakowi w spód pyska który się zbliża do mojej twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Przebijasz glowe dzika ale nie mozesz wyjac noza. Udaje ci sie wstac, ale 2 mutant powoli zbliza sie do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dzik się czołga bardzo powoli bo ma odstrzelone nogi. Podnoszę z ziemi upuszczonego Spasa i żeby być humanitarnym łapie go za lufę i wale w dzika kolbą (spas robi za maczugę) starając się go zatłuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Walisz w leb dzika kolba spsa i slyszysz trzask pekajacej czaszki. Mutanty sa martwe, a ty wychodzisz z areny. 30 min pozniej. Do waszej celi wchodzi straznik z dowodca powinnosci, ktory mowi: No udalo wam sie udowodnic wasza przydatnosc ale tak latwo nie bedzie. Zanim zapomnimy o wyszej malej wpadce czeka was jeszcze jedno zadanie. [wyjmuje z kieszeni mape] Macie tu zaznaczona stara fabryke pilnowana przez grupe najemnikow. W srodku jest bardzo cenny artefakt, ktory niewatpliwie by sie nam przydal. Wiec jak bedzie? Przyniesiecie go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Zadanie pewnie trudne da się zrobić ale jakaś forma wdzięczności była by mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 -Nasza wdziecznosc okazemy przez darowanie wam zycie. Powiedzial dowodca i usmiechnal sie. Niech reszta sie wypowie i jedziemy dalej z sesja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja mogę iść, ale pod warunkiem, że dacie jakoś dobrą giwerę inaczej nie idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Oddamy wam wasz sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Zostałem bardzo pogryziony przez psy, więc musicie mi dać jakieś leki przeciwbólowe, bo nie dam rady. Przydała mi się też dobra apteczka naukowców. To są moje ządania , jesli chcecie zebym spełnił waszą misje inaczej możecie mnie nawet zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Damy wam leki i za tydzien ruszacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No dobra. Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 To jeszcze elvis niech napisze i jedziemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 W porządku. Zabieram sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A ja Cie kolego w tydzień tak poceruje, że będziesz wyglądał i czuł się jak nowo narodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Tydzien pozniej. Cala grupa w pelnym oporzadzeniu zostaje wyrzucona w dolinie mroku przez transporter opancerzony powinnosci. Wasz cel [artefakt] znajduje sie w opuszczonej fabryce [zdobywamy ja w CS w zadaniu od wolnosci, bronia jej najemnicy]. Jestescie nieopodal malego domku przy bramie do kordonu. Elvis dowodzi grupa. Elvis teraz wydajesz rozkazy i jutro postaram sie ruszyc dalej z sesja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nieźle oberwaliśmy. Przydałoby się trochę odpocząć, zjeść coś i opatrzyć rany. Dzisiaj obiad funduję ja. Pójdę upolować dzika. Przyniosę, co tylko zdołam, a reszta niech rozpali w tym czasie ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Jest wieczor. Zaczyna sie robic ciemno. Cala grupka rozbija oboz, a Elvis idzie upolowac dzika. Z punktu widzenia Elvisa. Powoli idziesz przez las i nagle slyszysz charakterystyczny odglos zmutowanego dzika. Zaczynasz sie rozgladac i w oddalonych 100m od ciebie krzakach widzisz, ze cos sie rusza. Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Podchodzę tam ostrożnie, tak aby mutant mnie nie zauważył, trzymając w ręku nóż. Czekam na poczynania zwierzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Chowasz sie za krzakiem i przez lekko rozchylone galezie [tego krzaka] widzisz 3 dziki jedzace trawe. Najwyrazniej nie wiedza o twojej obecnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Próbuję odciągnąć dzika od reszty stada, by móc zaatakować go samego na rozsądnym dystansie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Wyjmujesz mieso z konserwy i rzucasz nieopodal krzaka. 2 dziki rzucily sie na jedzenie i wyrywaja je sobie. 3 dzik zostal tam gdzie byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Znienacka atakuję dzika nożem, próbując zadźgać jego przewody oddechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Wyskakujesz na dzika i wbijasz mu noz w gardlo po sama rekojesc. Mutant charcze i dusi sie. 2 dzik, ktory stal obok tamtego rzuca sie na ciebie. Masz 2 sekundy zanim cie zaatakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Wykonuję przewrót w bok, próbując w między czasie ugodzić nożem biegnącego dzika w tułów boczny. P.S. Nowi gracze mogą się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi