LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 -Wbrew pozorom mamy więcej sprzymierzeńców niż wam się zdaje koledzy i są to ludzie którzy znają nas dłużej niż ty synku siedzisz w Zonie. I ich wdzięczność sięga głębiej niż niektóre rozkazy. Szedł w zaparte Adi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 - Czym lalkami? Czy pistoletami na kulki? - powiedział najbardziej cynicznie jak tylko umiał Kat - Daliśmy wam szanse, nie skorzystaliście z niej. Wasza sprawa - Stwierdził nieco zrezygnowany Inkwizytor - Teraz następne, dlaczego szliście do Baru? Wiemy to, gdyż Powinność wie wszystko o tym co się dzieje w Zonie. - Wywyższając się powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 -Może twoj dowódca cos o tym wie chłopaczku, a może zapytaj sie Boga tego w którego wieżysz. Zaśmiał się Adi pokazując Paolo nóż schowany w dolnym pasku kurtki, którego nie znalazł żołnierz który go przeszukiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mamy sprawę do ludzi, tutaj w Barze. Informacja o tym jest równoznaczna ze śmiercią, więc lepiej nie pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Z tym nożem przesadzasz. Czyli dlatego zmierzaliście do Baru? - Po tym zdaniu Kat popatrzył na Barmana jak na zdrajcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie. Dla jaj. Przebyliśmy długą drogę i nikt nie będzie nam jej przerywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 - No nic - Powiedział Kat patrząc na Inkwizytora - Wiesz jaka była umowa? - zapytał Inkwizytor do Kata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wcale ie widziałeś w jakich miejscach można krótki nóż schować?? A już najlepsze są w tym paski ale to takie oklepane. -Jak już mówiłem może czas tez porozmawiać z twoim dowódcą no chyba, że się boisz i wyżyjesz się na niewinnym. Wyraźnie ściemniał żeby wydłużyć rozmowę i zmylić trop. Wojtek ty coś zagadaj twoja wersje szybciej łykną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 - Mamy dla was 2 opcje, chcecie je usłyszeć czy nadal będziecie obrażać i zabijać swoich gospodarzy? - Zapytał Inkwizytor w taki sposób że nie zabrzmiało to aż tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nikt nie będzie stawiał mi warunków. Ja stąd zwijam, a jeśli mi w tym przeszkodzicie, może się to dla was źle skończyć. Wasza wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jakie 2 opcje.??? Człowieku mamy ważną misje , od której zależy życie całej Powinności i wszystkich zasranych stalkerów w tej zonie , więc daj nam zagadać a waszym dowódcą. Przy okazji przynieście wódkeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Barman pokazał, aby Stalkerzy się odsunęli, co posłusznie zrobili. - Słuchajcie, albo te warunki albo egzekucja - powiedział tak jakby to był koniec świata [ Dodano: Sro 19 Sie, 2009 ] - Rozmawiałem z Sidem on się na to zgadza - ciągną - i chłopaki nie róbcie nic głupiego - rozkazał przejeżdżając wzrokiem po was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No dobra, jakie to warunki są??? Nie mam zamiaru ginąć od kuli tych frajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Paolo w między czasie rozwalił sznur i wziął za zakładnika strażnika stojącego z tyłu. Ani kroku, bo wszyscy zginiecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 -Panowie spokojnie na pewno się dogadamy i obejdzie się bez przemocy bo jestem przekonany, że nie tylko my byśmy ucierpieli. Wyraziłem się zdecydowanie ale z wyraźna niechęcią i niebezpiecznym wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ooo jakiś mądry - powiedział Kat - pierwsza opcja to służenie Powinności przez 2 dni, wykonywanie dla nich zadań mniejszych lub większych, lecz wszystkich - powiedział tak jakby to była ta lepsza opcja Inkwizytor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie ma takiej opcji. W zamian powiemy wam, kto u was kabluje innym frakcjom i osobom z zewnątrz, poprzedzając wszystko niezbitymi dowodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Śmieszny jesteś wyślecie nas na jakieś anomalnie czy jakieś inne gówno i zginiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 - Druga opcja to wasza śmierć w szponach mutantów - Powiedział z wielkim entuzjazmem Kat - To nie wiesz, że to ścierwo wisi na naszych murach? - zapytał z wielkim uśmiechem - Kat trochę przesadza, będziecie walczyć na arenie w mutantami, walka wygrana idziecie wolno - powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 -Posłuchałbym Paolo zyskacie na tym i nikomu się nic nie stanie. Powiedziałem to chowając nóż z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 - To którą wybieracie? - Zapytał Inkwizytor, Kat w tym czasie pokazywał w waszą stronę palcami 2-ójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie ma sprawy. Choćbyście przysłali stado pijawek - wygram na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie wiem chłopaki, ale ja się chyba zgadzam . Inaczej nie mamy szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 -Chłopaki a ja myślałem, że coś trudnego nas czeka walczymy grupą czy pojedynczo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kat popatrzył na Paola i powiedział - mądry chłopak, tylko stado pijawek to za dużo, psy też muszą jeść - po tym zdaniu usmiechną się. [ Dodano: Sro 19 Sie, 2009 ] - Pojedynczo rzecz jasna - Powiedział lekko zdziwiony Inkwizytor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi