ralf Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Siema,pomóżcie proszę gram od jakiegoś czasu w soliankę 2016 z patchem 2018..... mam zanieść fleszkę kretowi (ta co w tunelu była)..nie spieszyłem się z tym zbytnio ..grałem sobie spoko i gdy już poszedłem na ten Parów(bo to tam teraz kret urzęduje) znalazłem już tylko jego zwłoki... pomóżcie Panowie proszę...próbowałem wcześniejsze sejvy ale trup tam leży....-muszę z nim gadać? ma to konieczność jakąś fabularną? nie pamiętam co on tam w innych modach miał nam dać za tę fleszkę? i jak to możliwe że on zdechł je...ny? co teraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 5, 2023 Report Share Posted January 5, 2023 @ralf Bo zadanie na PDA trzeba zrobić od razu, bez opuszczania Agropromu. Patrz od 24:00 moment odbierania nagrody za niego. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=YT+Stalker+NS2016++прохождение+Агропром+ПДА+Кроту+награда#fpstate=ive&vld=cid:381ee6e9,vid:7ww_PoO-1uM A tu masz zrzut z tego momentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf Posted January 5, 2023 Author Report Share Posted January 5, 2023 Dzięki za odpowiedź! tylko jeszcze czy po tej nagrodzie to już koniec kontaktu z kretem? nie zleca już nic innego? i najważniejsze ..rozumiem że to nie jest to postać (kret) co by coś na fabule później zaważyło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 5, 2023 Report Share Posted January 5, 2023 Ja tam nic więcej oprócz tej Pepeszki w nagrodę od Kreta nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 6, 2023 Report Share Posted January 6, 2023 @ralf Jak słabo pamiętam, to w Parowie następuje jakaś zbiórka kwestowców i któregoś z nich trzeba znaleźć. Ale kogo, nie podpowiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts