wasyl Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Po pewnym czasie grania zauwa?y?em , ?e parametry wszystkich artefaktów obni?aj?cych promieniowanie zmieni?y warto?? z normalnej na -1. Przegl?daj?c inne fora na temat solijanki natrafi?em na ten b??d u innych graczy lecz nie by?o porady jak go naprawi? . Mo?e tutaj ktos wie jak ten b??d naprawi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Chodzi ci o to ?e po pewnym czasie artefakty tak jakby s?abn? ?? Je?li tak to na samym pocz?tku gry dostajesz wiadomo?? chyba od Archary ?e mu wszystkie artefakty w kocie ?by si? zamieni?y, mo?e tak jest w soljance ?e z czasem artefakty s?abn? a? zamieni? si? w kamienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Zamiana artefaktów w Kocie ?by nast?puje skokowo a nie stopniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dok?adnie ja moj? pierwsza awari? mia?em pó?no bo dopiero na Bagnach , a by?em tam niezbyt wcze?nie. I rzeczywi?cie jest to raptowne dzia?anie, a taka ciekawostka ja wam zamieni np. 4 arty to zróbcie wczytanie do ost sejwa mo?e b?dzie mniej ja mia?em najpierw 4, a po serjwie 2 tylko zamienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Najgorsze ?e w kocie ?by zamieniaj? si? te arty które s? ci najbardziej potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Jasne, prawo Murphy'ego dzia?a nawet w grach . Ale nie radze wyrzuca? Kocich ?bów. W ko?cowej fazie gry b?dzie potrzebne bodaj 10 sztuk. Lepiej gdzie? schowa?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Widz? ?e mój problem zosta? b??dnie zinterpretowany. Nie chodzi mi o Kocie ?by. W opisach artefaktów zmieni?y mi si? tylko warto?ci promieniowania, inne warto?ci pozosta?y bez zmian (np. kryszta? : promieniowanie -1 , wytrzyma?o?? -27; morski je?: primieniowanie -1, krwawienie +100). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zdaj? mi si? ?e samo z siebie zmieni? si? nie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Znalaz?em problem mojego b??du. Powodowa? go plik actor z WITAMINY 500kg od trurl3. Po zast?pieniu go orginalnym plikiem i r?cznym ustawieniu 500kg udzwigu wszystko wróci?o do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Czy nie wystarczy zmieni?....na dowoln? warto?? ..? .max_walk_weight = 110.0 max_item_mass = 100.0 EDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Czy nie wystarczy zmieni?....na dowoln? warto?? ..? .max_walk_weight = 110.0 max_item_mass = 100.0 No chyba w?a?nie napisa? ?e zmieni? r?cznie te warto?ci... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Do actor.ltx dosz?em metod? prób i b??dów. Utworzy?em now? gamedate z gr?(solyanka19.04+spolszczenie). Sprawdzi?em gr? na starym save i by?o ok. Dodawa?em nast?pnie dodatki(21 artefaktów, inteligentne wypadanie cz??ci mutantow) i ka?dorazowo sprawdza?em. Gdy doda?em witamin? na 500kg pojawi? si? b??d. Podmieni?em plik actor.ltx istandartowo zmieni?em warto?ci w: max_item_mass i max_walk_weight na te z witaminy i pomog?o. Zesz?o mi z tym par? godzin ale by?o warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 @wasyl - mam pro?b?. Je?li to nie k?opot, pobierz poprawiona wersj? Witaminy i sprawd?, czy teraz jest w porz?dku. Chcia?bym mie? pewno??. De facto wzi??em tak jak ty oryginalny plik i zmieni?em tylko wpisy dotycz?ce ud?wigu. A by?o rzeczywi?cie troch? wi?cej zmian, chocia? ju? sam nie wiem sk?d. Mo?e to si? pomiesza?y wersje... Poprawiona witamina jest w tym samym miejscu co poprzednia - zmieni?em link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zaraz sprawdz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Z now? witamin? b??d ju? nie wyst?puje. Wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Wielkie dzi?ki za testy. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi