Provokator Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Czy też zauważyliście że gdy dostaniecie komunikat o emisji to chwile potem pojawiają się flary na niebie? Nagrałem jedną, zaraz wrzuce na Juł tjuba. http://www.youtube.com/watch?v=9vPZtotqZHg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Zawsze tak jest, przynajmniej na Zatonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Też to zauważyłem, wystrzeliwane ze Skadowska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Na inny forum uznano to za UFO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Flara czy raca, nieistotne. Ma wskazywać kierunek miejsca kluczowego, w tym przypadku łodzi "Skadowsk". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A czy my też możemy sobie takie flary załatwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie ma takież możliwości, ponieważ do niczego by się nam nie przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja gram już czwarty raz w zew prypeci ale tylko raz taką flarę widziałem w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Grałem w zew tyle razy a nigdy tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja widziałem kilka razy ale myślałem że to jakaś anomalia wywoływana przez emisje.Nawet do głowy mi nie przyszło że to flara.Moim zdaniem to nie jest zbyt podobne do flary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jakoś nie rzuciło mi się to do tej pory w oczy. Nie wiedziałem że jest taki mechanizm w Zewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ano jest coś takiego. Przed każdą emisją ze Skadowska są wystrzeliwywane flary. Prawdopodobnie miały wyglądać jak te w CS w Limańsku (widać je tylko w nocy). Skrypt, który je 'wystrzeliwywuje' jest identyczny z tym z CS. Niestety spece z GSC coś skopali i te w CoP nie świecą i nie da się tego naprawić. Pozostały tylko widoczne particle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Po drugie nie patrze w niebo a jak mam info o emisji to szukam szybko bezpiecznego ukrycia. Tak więc flary są tylko dodatkiem który nie działa tak jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi