Skocz do zawartości

Lost Alpha Developer's Cut Extended (1.4008) + Dead Zone

Szczepan9205

Rekomendowane odpowiedzi

Salut :salute: pobrałem moda i byłoby wszystko git gdyby nie dwie irytujące sprawy . Po pierwsze zawsze gdy klikam lewym przyciskiem myszy cały ekran miga na biało , nawet w menu . Po drugie nie mogę przeładować żadnej broni  ani zmienić amunicji . 

Edytowane przez Robert4466

W dniu 7.12.2023 o 14:32, Robert4466 napisał(a):

Po drugie nie mogę przeładować żadnej broni  ani zmienić amunicji .

Rozwiń  

@Robert4466 Musisz najpierw przełożyć amunicję na pas.

W dniu 7.12.2023 o 14:32, Robert4466 napisał(a):

Po pierwsze zawsze gdy klikam lewym przyciskiem myszy cały ekran miga na biało nawet w menu

Rozwiń  

Ja tak miałem przy niektórych ustawieniach w ReShade.
Zmień je na jakieś inne. Np. te z gammy.
Ustawienia ReShade chyba włączało się przyciskiem HOME, nie pamiętam już. Z każdym włączeniem gry jest gdzieś tam na górze napisane jakim.

Edytowane przez LisKot
  • Dodatnia 1

W dniu 7.12.2023 o 14:44, LisKot napisał(a):

@Robert4466 Musisz najpierw przełożyć amunicję na pas.

Ja tak miałem przy niektórych ustawieniach w ReShade.
Zmień je na jakieś inne. Np. te z gammy.
Ustawienia ReShade chyba włączało się przyciskiem HOME, nie pamiętam już. Z każdym włączeniem gry jest gdzieś tam na górze napisane jakim.

Rozwiń  

Pomogło :) Dziękuję bardzo za pomoc , 🍺

Witam

Otóż mam taki problem, zdarza się to coraz częściej i muszę wczytywać jakiś bardzo daleki sejv. Jakieś pomysły?

Pokaż ukrytą zawartość

Witam
Mam pytanie odnośnie misji dla Żwawego. Nie mogę znaleźć kombinezony Łowcy PS5, lokacje, które podaje w zadaniu przeszukane dokładnie jak również inne(bardzo dokładnie). Znalazł może ktoś miejsce gdzie jest ten strój z góry dziękuję za pomoc. Dodam, że jedynymi lokacjami jakiś jeszcze nie przeszukałem to Prypeć, Elektrownia, Generatory.

Edytowane przez Henkie

• 3 tygodnie później...

Pytam z ciekawości, dlaczego żaden przewodnik nie chce prowadzać do żadnej części północnej oprócz starej drogi? na moim przykładzie, byłem w opuszczonej fabryce a nie chce mnie tam zaprowadzić żaden przewodnik (pytałem w kilku lokacjach) i muszę dymać na radar i caaaałą wiochę muszę przejść żeby się tam dostać, przy okazji tracąc apteczki i amunicje

co znaczy napis na drodze?

ss_cez137_12-05-23_18-53-12_(la10_radar)_w_cgim_dark_2_15_00_to_cgim_gsc_base_16_00_gt_15-24.jpg

Ludzie, mam pytanie, właśnie "pracuję" nad drugą próbą dostania się do X16 i zdobycia emiterów, pierwsza mi nie wyszła ponieważ doszedłem do wniosku że nie jestem dostatecznie dozbrojony, dozbroiłem się no ale jak teraz zszedłem na sam dół i zorientowałem się jakie tam "towarzystwo" mnie zaatakowało no to nie wiem co tu teraz robić, to jest wgl do przejścia? czy może trzeba coś zrobić/coś zdobyć żeby to przejść? już pal licho promieniowanie bo na drabinach przy zejściu jest max i tu nie pomagają antyrady i same meduzy na pasie, ale chyba wszystkie dostępne mutanty mi wyskoczyły, nawet nie zdążyłem się rozejrzeć jak już mnie ubiły, jest coś o czym nie wiem? może czegoś nie mam?🤔

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...