LisKot Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @Mayer99 a ten dźwięk wystrzału w końcu ok? Wie ktoś, dlaczego mam problemy z wypakowaniem gamedat? Próbowałem użyć tego unpackera z pierwszej strony. Wypakowanie tych z folderu mods szło bez problemów, ale tych w głównym katalogu gry i w folderze gamedata nie mogłem rozpakować. Znalazłem na kompie jakiś stary unpacker, który sobie poradził, ale chcę wiedzieć, z czego wynika problem). @Szczepan9205 Poprawiłeś nazwę tego schowka, co wcześniej ją wspomniałem? Ten pień/bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @LisKot Yyy nie, musiało mi umknąć chyba, ale przeglądałem poprzednią stronę i nie widzę nic o schowku - ślepy jestem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @Szczepan9205 Na końcu komentarza masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @LisKotA rzeczywiście, no to umknęło mi to. Zaraz poprawię zanim zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Chyba zdupcyłem sobie gameplay i nie wziąłem żółtej karty magnetycznej od Dushmana...! Jest jakiś spawner do tej wersji? Albo który mógłby być kompatybilny? 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @Mayer99 Co masz na myśli? Ta karta była do celi doktora, a to chyba masz już za sobą. Wyjaśnij, w czym problem i ewentualnie podeślij zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Czyli opis tej karty był zły? Upewniam się …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Tak był zły. Parę postów wstecz było to już wyjaśniane. Jesteś już w Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Nie, jeszcze nie jestem w Prypeci. Pogubiłem się bo pobrałem znowu spolszczenie z serwera ST.pl i nie mam żadnych zmian chyba. Np granatnik NATO ma cały czas stare nazwy broni w opisie…Nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @Mayer99Bo ja nie zaktualizowałem samego linku do spolszczenia tylko kilka stron do tyłu wrzuciłem poprawione na tamten czas pliki jako załącznik do postu - może to pominąłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Już jestem pogubiony jak dziwka w kościele…Pobrałem tę korektę chyba z 8 str i ciągle w opisie gl NATO mam nazwy GP37, Trs 301 etc… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) @Mayer99 Tego jeszcze poprawka nie obejmuje. Jeśli się wczytasz to zobaczyć, że ja podałem screena z tymi granatnikami itp. już po wstawieniu przez @Szczepan9205 poprawki. 5 godzin temu, Szczepan9205 napisał(a): poprawione na tamten czas Edytowane 27 Listopada 2023 przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @LisKot Dzięki za info! Jak by Ci się jeszcze chciało móc to jeszcze ten dźwięk strzału w tym L96A1 mógłbyś wyciszyć jednak plz. Wali jak działo z Nawarony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) @Mayer99 Ciszej: gamedata.zip Głośniej: gamedata.zip Jeśli będziesz pod Generatorami, to kombinacją do sejfu jest: 1 1 1 1 Zawartość - 10 apteczek. Edytowane 27 Listopada 2023 przez LisKot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @Mayer99 W dniu 26.11.2023 o 22:59, Mayer99 napisał(a): Chyba zdupcyłem sobie gameplay i nie wziąłem żółtej karty magnetycznej od Dushmana...! Jest jakiś spawner do tej wersji? Albo który mógłby być kompatybilny? 😕 Miałem to samo, szukałem jak głupi karty a cały czas miałem ją przy sobie jak się okazało bo opis był zły, ja ją zdobyłem na samym początku jak wchodziłem na lokację, ubiłem pierwszego najemnika i on miał tą kartę, na poprzedniej stronie masz cały mój wątek na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @cez137 Właśnie to mnie zmyliło, bo nie doczytałem… @LisKot : dotarłem do Prypeci…Miałem kilka wylotów w podziemiach i samym mieście, ale nic wielkiego. Mam kilka niewiadomych: - Po co jest art Kompas? Przewodnik dał i wątek zgasł. - W podziemiach znalazłem dziwny art z samymi negatywnymi właściwościami. Czy jest on do czegoś potrzebny? - Czy w Prypeci jest gdzieś przewodnik? Bo kiedyś chyba był…🤔 - Jaki masz ekwipunek na Prypeć i dalej? Zastanawiam się nad egzo, ale niespecjalnie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Czy ktoś robił zadanie w lesie na pomoc rannemu stalkerowi co jego przyjaciel jest w kopalni? to jakieś poboczne zadanie, nie mogę go znaleźć w wiki stalkera, nie wiecie o co tam chodzi? wchodząc do kopalni od razu psi promieniowanie, ciekawe bo nie ma tam kontrolera ani żadnych potworów, tego przyjaciela tez nie widzę, byłem na górze, na dole, no nie wiem, wyjść się nie da bo jakaś anomalia cofa do środka kopalni, na zewnątrz tylko dwóch bandytów i nikogo więcej, jakoś tak cicho aż za bardzo a teren dosyć spory dobry na bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) To pułapka. Ten Stalker co zleca pomoc rannemu to Kontroler. Blokuje wyjście z jaskini swoją aurą. Trzeba znaleźć art w jaskini, żeby moć z niej wyjść( chyba kompas ) i rozpitolić kontrolera. Edytowane 28 Listopada 2023 przez Mayer99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Mayer99 napisał(a): Po co jest art Kompas? Przewodnik dał i wątek zgasł. W moim przypadku był bezużyteczny i przeleżał w ekwipunku do końca gry, pewnie można sprzedać. 1 godzinę temu, Mayer99 napisał(a): W podziemiach znalazłem dziwny art z samymi negatywnymi właściwościami. Czy jest on do czegoś potrzebny? Tak samo jak z Kompasem. Może są na nie jakieś poboczne zadania, ale na tym etapie trochę to już bez znaczenia. 1 godzinę temu, Mayer99 napisał(a): Jaki masz ekwipunek na Prypeć i dalej? Zastanawiam się nad egzo, ale niespecjalnie lubię. Do Sarkofagu nosiłem ciężki pancerz powinności. W skrytce za 40 tysięcy zdobyłem unikalny egzoszkielet. W Prypeci zdobyłem karabin Gaussa i też starczył do końca. @Mayer99 @cez137 U mnie tego artefaktu nie było. A rannego "stalkera" musiałem zabić. Po jego zabiciu zadanie idzie bez problemów. Oczywiście będzie i kontroler. Przed zabiciem stalkera nie mogłem wyjść z jaskini. Musiałem wczytywać grę, bo żadnego artefaktu nie było. Kontroler też się nie pojawiał. Edytowane 28 Listopada 2023 przez LisKot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @LisKot no ale zabiłeś go chyba zanim wszedłeś do jaskini? No bo wyjść się z niej nie da bez kompasu? Czyli takie zadanie podchwytliwe hmm? Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @cez137 Wszedłem, nie mogłem wyjść, wczytałem. Zabiłem, wszedłem, pojawił się kontroler. Po jego zabiciu mogłem wyjść, a nie jakieś artefakty. Na artefakt to się ja złapałem, gdy szukałem rozwiązania na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Widok 3rd person dla Egzo Wolności poniżej. Poszli w barwy kardynalskie nieco chyba 😜 Da się to naprawić w jakiś sposób może? @LisKot czy możesz mi jeszcze spakować i zamieścić folder outfits plz? Edytowane 28 Listopada 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @Mayer99 ja bym pomyślał przez kolorki, że to Egzo Najmników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @Mayer99 Nigdzie nie mogę znaleźć takiego folderu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) @LisKot W misc powinien być chyba Edytowane 28 Listopada 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi