Nice Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 Ogrywałem tego moda ponad 7 lat temu i nie pamiętam jak to szło. Przed wejściem do kryjówki strieloka na agropromie jest teleport. Jak dostać się do środka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 @Nice szukaj kolejnych teleportów, znajdziesz będą znikać i tak kilka razy, ostatni będzie w tunelu z elektrami, musisz w niego wskoczyć w odpowiednim momencie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nice Posted December 5, 2023 Author Report Share Posted December 5, 2023 Kurczę człowiek powoli przypomina sobie zabawę z tymi zagadkami. I to jest coś pięknego. To mam do ciebie jeszcze jedno pytanie. Czy tu jest możliwość snu. Totalnie nie wiem jak to się odpala. Czy muszę mieć śpiwór. Czy mogę kimać wszędzie tam gdzie jest jakiś materac. Czy tylko w nielicznych miejscach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 @Nice A nie pamiętam, chyba był śpiwór już nawet u Sidora na początku do kupienia albo dawał też za darmo, za któreś z pierwszych zadań. Nie wiem czy w menu nie było też opcji w stylu "Sen tylko w bezpiecznych miejscach" i wtedy mogłeś spać tylko w takich miejscach gdzie pojawiała się na ekranie ikona zielonego domku. Ale to musisz sprawdzić albo ktoś potwierdzi/zaprzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 U Sidora jest śpiwór a u Informatora mapa. Chociaż w tym modzie chyba mechanika zakładała możliwość spania gdziekolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Tu możesz spać wszędzie, musisz mieć śpiwór. W 2.2 już tak nie ma, musi być bezpiecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts