Nice Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ogrywałem tego moda ponad 7 lat temu i nie pamiętam jak to szło. Przed wejściem do kryjówki strieloka na agropromie jest teleport. Jak dostać się do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 @Nice szukaj kolejnych teleportów, znajdziesz będą znikać i tak kilka razy, ostatni będzie w tunelu z elektrami, musisz w niego wskoczyć w odpowiednim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Kurczę człowiek powoli przypomina sobie zabawę z tymi zagadkami. I to jest coś pięknego. To mam do ciebie jeszcze jedno pytanie. Czy tu jest możliwość snu. Totalnie nie wiem jak to się odpala. Czy muszę mieć śpiwór. Czy mogę kimać wszędzie tam gdzie jest jakiś materac. Czy tylko w nielicznych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 @Nice A nie pamiętam, chyba był śpiwór już nawet u Sidora na początku do kupienia albo dawał też za darmo, za któreś z pierwszych zadań. Nie wiem czy w menu nie było też opcji w stylu "Sen tylko w bezpiecznych miejscach" i wtedy mogłeś spać tylko w takich miejscach gdzie pojawiała się na ekranie ikona zielonego domku. Ale to musisz sprawdzić albo ktoś potwierdzi/zaprzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 U Sidora jest śpiwór a u Informatora mapa. Chociaż w tym modzie chyba mechanika zakładała możliwość spania gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Tu możesz spać wszędzie, musisz mieć śpiwór. W 2.2 już tak nie ma, musi być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi