Blizbor Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Witam Szanownych Kolegów. Wróciłem do serii Stalker żeby sobie wmontować klimat przed Sralker2. Mam pytanie w związku z modami na Steam. Nie mogę nic znaleźć na steamie do Cień Czernobyla. Jak zainstalować mody na steamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 @Blizbor STALKER na Steamie nie posiada warsztatu. Mody instalujesz stąd. Większość z nich powinna działać tak jak na wersji bez Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizbor Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Super. Chcę zainstalować tylko repair broni i pancerza. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayershagi Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Witam, Czy ktoś mógłby polecić mody dla osoby początkującej w STALKER 1? Głównie zależy mi na poprawie jakości tekstur, mechaniki i tym podobnych, jednak chciałbym przeżyć tą historię w oryginalnym zarysie (widziałem wiele modów dodających nowe mechaniki itd., raczej wolałbym przejść przez klasyk ale w odświeżonej wersji). Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 @slayershagiNo to Autumn Aurora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października próbuję zainstalować na Cień Czarnobyla Tajne Ścieżki. Cień Czarnobyla na Steam. Zdegradowąłem patha do 1.0004, wypakowałem pliki do gamedata, wrzuciłem moda i podmieniłem pliki. I gra nie ruszy wyrzuca mnie. Info z loga ale nie mogę spobie z tym poradzić. Może ktoś wie? Expression : fatal error Function : CStringTable::Load File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp Line : 53 Description : <no expression> Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus zmieniłem w localization.ltx z rus na pol [error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found string_table_amk_arts_desc.xml, for language pol i tu już poległem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Pobierz i zainstaluj wersję cieni 10004 z płyty lub z intera, omiń steam, i na to tajne ścieżki ci pójdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi