mirzal Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Gdzie w tym Zapomnianym Lesie kopać bo nikt nie wie - ani Krzyż ani Żyła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 @mirzal Za to wykrywacz wie Całe zadanie na YT: Spoiler Schowek z bronią mniej więcej w 8:15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted January 1 Author Report Share Posted January 1 Dzięki Agrael - znalazłem i idę już na ATP po schowek z 40 piwami dla Żyły ale nie mam tam jeszcze wejścia 😞 Jak to przejście otworzyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 1 Report Share Posted January 1 @mirzal na Atp powinieneś dostać info o przejściu od Adrenaliny jak cię wysyła z Agropromu tam po dysk, przejście jest w Barze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted January 2 Author Report Share Posted January 2 (edited) Ok. dzięki tom3kb za podpowiedź; widzę, że przejście na ATP jest na lewo od drogi z Baru na MW, a w innych modach było na prawo od drogi z Baru na Wysypisko - to tak mimochodem Pozwolę sobie w tym temacie pociągnąć wątek i prosić brać stalkerską o pomoc w szukaniu piwa dla Żyły; piwa które - jak wynika z dialogu z tym osobnikiem -powinno być gdzieś na ATP. No chyba że coś poplątałem więc mnie wyprostujcie Piwa, które znalazłem w schowku z innymi rzeczami na ATP, Żyła chyba nie chce bo poszedłem z tym do niego ale nie pojawiła się odpowiednia linia dialogowa na ten temat. Rozwiązanie: znalezione piwo jest TYM piwem ale oddajemy to piwo nie Żyle ale ŁOWCY w Barze (cóż - nie przypuszczałem, że ten pijaczyna z Baru odgrywa niebagatelna rolę w niektórych zadaniach) i dostajemy od niego fajną giwerę, która z kolei oddajemy Żyle itd. Sory, że sam sobie zadaje pytanie i sam na nie odpowiadam ale pewnie komuś się jeszcze przydam. Edited January 5 by mirzal uzupełnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts