mirzal Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Gdzie w tym Zapomnianym Lesie kopać bo nikt nie wie - ani Krzyż ani Żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 @mirzal Za to wykrywacz wie Całe zadanie na YT: Spoiler Schowek z bronią mniej więcej w 8:15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 1 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Dzięki Agrael - znalazłem i idę już na ATP po schowek z 40 piwami dla Żyły ale nie mam tam jeszcze wejścia 😞 Jak to przejście otworzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @mirzal na Atp powinieneś dostać info o przejściu od Adrenaliny jak cię wysyła z Agropromu tam po dysk, przejście jest w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 2 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Ok. dzięki tom3kb za podpowiedź; widzę, że przejście na ATP jest na lewo od drogi z Baru na MW, a w innych modach było na prawo od drogi z Baru na Wysypisko - to tak mimochodem Pozwolę sobie w tym temacie pociągnąć wątek i prosić brać stalkerską o pomoc w szukaniu piwa dla Żyły; piwa które - jak wynika z dialogu z tym osobnikiem -powinno być gdzieś na ATP. No chyba że coś poplątałem więc mnie wyprostujcie Piwa, które znalazłem w schowku z innymi rzeczami na ATP, Żyła chyba nie chce bo poszedłem z tym do niego ale nie pojawiła się odpowiednia linia dialogowa na ten temat. Rozwiązanie: znalezione piwo jest TYM piwem ale oddajemy to piwo nie Żyle ale ŁOWCY w Barze (cóż - nie przypuszczałem, że ten pijaczyna z Baru odgrywa niebagatelna rolę w niektórych zadaniach) i dostajemy od niego fajną giwerę, która z kolei oddajemy Żyle itd. Sory, że sam sobie zadaje pytanie i sam na nie odpowiadam ale pewnie komuś się jeszcze przydam. Edytowane 5 Stycznia przez mirzal uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi