Ignachinio Posted January 19 Report Share Posted January 19 Ktoś może ogarnia gdzie tego szukać w sarkofagu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 19 Report Share Posted January 19 @OldMan wrzucił takie zdjęcie w temacie op2 tego schowka z teleporterem. Ale @Ignachinio za dużo ci ono nie podpowie 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 19 Author Report Share Posted January 19 Trochę to bez sensu bo mam już teleport od Kostii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted January 19 Report Share Posted January 19 @tom3kb Moja przygoda z Opkami skończyła się na wersji 2.0 i nie bardzo pamiętam o co kaman. Ale ten zrzut ekranu wskazuje jakie teleporty można znaleźć w schowku Kabaczka w Sarkofagu. Pomimo, że film jest do wersji OP 2.1 to jest to to samo miejsce co w OP 2.2 Na tym filmie już do wersji OP 2.2 jest pokazane jak to jest ze Schowkiem Monolitu w Sarkofagu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Dzięki schowek Kabaczka był. Monolitu nie kto go daje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted January 21 Report Share Posted January 21 @Ignachinio O ile dobrze pamiętam to o schowku Monolitu w Sarkofagu opowiadał nam Dragunow. Ale najpierw trzeba mu przynieść wszystkie artefakty z jego zamówienia. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Dziękuje Jeszcze tego nie ogarnąłem do końca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted January 21 Report Share Posted January 21 @Ignachinio we wcześniejszym wpisie zapomniałem dodać, że to dotyczyło wcześniejszych wersji tego moda. W wersji 2.0 na pewno tak było, w 2.1 chyba też, ale w obecnej 2.2 do tego momentu nie doszedłem, porzuciłem go wcześniej, mianowicie po ukończeniu fabuły NS, bo było mało zmian w fabule. Nie zdziw się więc jeśli do tego zadania będą wymagane jeszcze jakieś warunki. No chyba że ktoś z tych co krzyczeli o tym że przeszli OP 2.2 pamiętają i Ci podpowiedzą, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 22 Author Report Share Posted January 22 Pewnie będzie tak samo. Obecne zmiany które zauważyłem to kosmetyka. Zamiast czegoś obok musisz dymać na drugą stronę Prypeci po to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts