Ignachinio Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Ktoś może ogarnia gdzie tego szukać w sarkofagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia @OldMan wrzucił takie zdjęcie w temacie op2 tego schowka z teleporterem. Ale @Ignachinio za dużo ci ono nie podpowie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Trochę to bez sensu bo mam już teleport od Kostii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia @tom3kb Moja przygoda z Opkami skończyła się na wersji 2.0 i nie bardzo pamiętam o co kaman. Ale ten zrzut ekranu wskazuje jakie teleporty można znaleźć w schowku Kabaczka w Sarkofagu. Pomimo, że film jest do wersji OP 2.1 to jest to to samo miejsce co w OP 2.2 Na tym filmie już do wersji OP 2.2 jest pokazane jak to jest ze Schowkiem Monolitu w Sarkofagu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Dzięki schowek Kabaczka był. Monolitu nie kto go daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia @Ignachinio O ile dobrze pamiętam to o schowku Monolitu w Sarkofagu opowiadał nam Dragunow. Ale najpierw trzeba mu przynieść wszystkie artefakty z jego zamówienia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Dziękuje Jeszcze tego nie ogarnąłem do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia @Ignachinio we wcześniejszym wpisie zapomniałem dodać, że to dotyczyło wcześniejszych wersji tego moda. W wersji 2.0 na pewno tak było, w 2.1 chyba też, ale w obecnej 2.2 do tego momentu nie doszedłem, porzuciłem go wcześniej, mianowicie po ukończeniu fabuły NS, bo było mało zmian w fabule. Nie zdziw się więc jeśli do tego zadania będą wymagane jeszcze jakieś warunki. No chyba że ktoś z tych co krzyczeli o tym że przeszli OP 2.2 pamiętają i Ci podpowiedzą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Pewnie będzie tak samo. Obecne zmiany które zauważyłem to kosmetyka. Zamiast czegoś obok musisz dymać na drugą stronę Prypeci po to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi