mirzal Posted January 27 Report Share Posted January 27 Zakupiłem od Informatora w Barze mapę z kryjówkami przed emisją i nie widzę jej w inwentarzu; nie widzę jej także na PDA. Jak jej używać ? może w czasie emisji coś sie pojawi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 27 Report Share Posted January 27 No mi też się wydaje, że podczas emisji na mapie odpalą ci się markery gdzie możesz się ukryć ale może @Ignachinio rozwieje wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 27 Report Share Posted January 27 Podczas emisji na mapie pojawią się ikony schronów. A żeby nie spamić mapy to po prostu są nieaktywne jak nie ma emisji. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted January 29 Author Report Share Posted January 29 W dniu 27.01.2024 o 22:03, Ignachinio napisał(a): Podczas emisji na mapie pojawią się ikony schronów. A żeby nie spamić mapy to po prostu są nieaktywne jak nie ma emisji. zobaczymy, zobaczymy bo jakoś ostatnio nie mam za dużo emisji 🤔 dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 29 Report Share Posted January 29 W op 2.2 ograniczyli emisję średnio do jednej na trzy, cztery dni. Jest to akurat fajnie zrobione bo artefakty się tak szybko nie gotują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted January 29 Report Share Posted January 29 Chwała im za to bo emisja albo godzina grozy przy każdym spaniu to było przegięcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts