Zgredzik1345 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Witam. Mam mały problem z lalką która jak widać na załączonym ss mówi że po wciśnięciu Tab i najechaniu na daną istote powie co i jak ale po wciśnięciu nie dzieje się nic. Klawisz F10 odpala menu lalki. Sterowanie jest ustawione na domyślne. Byłbym wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego A na kim ją testowałeś? Ona chyba tylko opowiadała o tych ważniejszych postaciach i mutantach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Z tego, co pamiętam, to lalka może nam podpowiedzieć kilka rzeczy podczas wykonywania zadań. I w zasadzie tyle, choć na późniejszym etapie gry będziemy musieli podjąć decyzję, co z nią zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 17 godzin temu, LisKot napisał(a): A na kim ją testowałeś? Ona chyba tylko opowiadała o tych ważniejszych postaciach i mutantach. Próbowałem na każdym w obozie wraz z psem który stoi obok wejścia do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego A ta lalka to nie podpowiadała tylko o questach i schowkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 18 godzin temu, Zgredzik1345 napisał(a): wciśnięciu Tab i najechaniu na daną istote A klikałeś Tab dopiero po nakierowaniu? Tak jakbyś chciał w nią strzelić tylko Tabem zamiast przyciskiem myszki. 16 minut temu, tom3kb napisał(a): A ta lalka to nie podpowiadała tylko o questach i schowkach? Ona jednak chyba coś opowiadała (po nakierowaniu na osobę/mutanta). Coś o kiciusiach, których lepiej nie głaskać na pewno coś było. Edytowane 14 Lutego przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 5 godzin temu, LisKot napisał(a): A klikałeś Tab dopiero po nakierowaniu? Tak jakbyś chciał w nią strzelić tylko Tabem zamiast przyciskiem myszki. Ona jednak chyba coś opowiadała (po nakierowaniu na osobę/mutanta). Coś o kiciusiach, których lepiej nie głaskać na pewno coś było. Właśnie dopiero po nakierowaniu tak jak napisałeś Dobra panowie temat można uznać za zamknięty Lalka "naprawiła" się po wczytaniu sejwa i ponownej zmianie ustawień Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Ja tam za bardzo lalki nie słuchałem, dałem topniaka, obejrzałem odpowiedzi i grałem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi