Pawel350 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam was Stalkerzy Forum nam ostatnio apokaliptycznie wymiera... w tym temacie napiszcie jakie macie hobby- ciekawe czy nie, piszcie, będzie o czym popisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja interesuję się militariami oraz stalkerem Ostatnio zaciekawiły mnie religie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Mnie interesują szeroko pojęte militaria, survival i inne rzeczy powiązane z tymi tematami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A jak już o militarysty-ce to pewnie wiesz już że Polacy zbudowali sobie czołg :Dokoło 5 miesięcy temu - Anders Co o nim sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dopiero się o nim dowiedziałem o nim od Ciebie . Bardziej interesuje się bronią palną niż bronią pancerną , stąd ta niewiedza o tym pojeździe. Obejrzałem sobie jednak film oraz poczytałem o nim. Mi osobiście się podoba. A szczególnie to, że jest to POLSKI produkt, a nie jakaś kopia zagranicznego sprzętu. Patrząc na film wywnioskowałem, że jest bardzo zwrotnny, wyposażony w nowoczesne technologie, a także , że można z tego zrobić czołg, transporter, pojazd medyczny i tak dalej. Uważam, że pojazd zasługuje na wielkie uznanie, ponieważ jest to bardzo dobry i nowoczesny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
om3n499 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Interesuje się webmastęrka, kinematografią, stalkerem. Prowadzę własny portal/forum o kinemtagrafi, gdzie można dowiedzieć się jak powstają najciekawsze efekty specjale oraz są modele 3D do wykorzystania przy produkcji filmów. Niedawno otworzył i jak na razie mały ruch jest. Link w moim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Fajny ten czołg... A ja interesuję się bardziej szturmowo-karabinową częścią militarii ale nie za szczegółowo... a poza tym uprawiam strzelectwo sportowe- czyli strzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ile już ludzi umordowałeś ? Chyba że z wiatrówki do tarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Do tarcz, ale nie z wiatrówki Jest tego trochę, jak chcesz to ci link prześle do strony koła ;] Ale dobra bo >offtop<... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jeszcze chyba nie odkop... ale dobra. Ja lubię śmigłowce RC, wszystko co z katastrofą w czarnobylu związane(w tym stalkera) i samoloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Moding , Komputery ,rowery , Machanka :D Prosto napisane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Moding , Komputery ,rowery , Machanka :D Prosto napisane ;) Co to jest machanka? Ja interesuję się Stalkerem ,militariami, sportem i oglądaniem filmów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Od paru dni moim moim hobby jest rzucanie palenia przy pomocy e-papierosów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kiedys moim hobby było kolarstwo , całymi dniami śmigałem na rowerku ;) Potem; Elektromechanika-mechatronika i elektronika A teraz; Grafika komputerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wojsko,AT,drifting,BMX,ASG no i oczywiście dłubanie w silniku http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Ja też wole napisać mało i rozumnie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angel.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 JA to się interesuję Nożami,grami,wędkarstwem,oraz kulturą i religią Bliskiego wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Może odświeżmy temacik, jeżeli chodzi o mnie to: -Gry komputerowe (oczywiście głównie S.T.A.L.K.E.R.) -Post-Apokaliptyka -Mad Max (tu chodzi o film który jest moim ulubionym, ma klimat post-apokaliptyki. Zawsze chciałem być na jego zlocie fanów, ale są takie jedynie w USA) -Motory (mój ulubiony który chciałbym mieć: Kawasaki KZ-1000) -No i takie niecodzienne hobby, zbieram czy jak kto woli kolekcjonuję kapsle od piwa. Mam już niezłą kolekcję ale wciąż są bardzo duże braki, chodzi tu tylko o piwka które wypiję, żeby nie było że latam i zbieram z ziemi ^ ^ -Interesuję się trochę komunistycznym państwem, Koreą Północną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Moim hobby oprócz stalker i Post-Apokaliptyka jest programowanie głównie w php i C++ jednak teraz nie zawsze wychodzi to tak ja chcę(czego przykładem jest pobieralnia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi