Brzo0za Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja (edytowane) Gdzie mogę szukać skalpu kontrolera dla Górnika? Edytowane 4 Maja przez Brzo0za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja @Brzo0za Gdzie szukać samego Skalpu to nie wiem, ale naukowiec Zagorski z Zakładu Metalurgicznego daje na niego receptę za jedno zadanie. Naukowcy znajdują się w tunelu kolejowym zaraz przy wejściu na lokację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja @Brzo0zaGłównie odpowiedzi z Op 2.1 ale można sprawdzić, może nie zmienili lokacji Klik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Wariat: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja @vidkunsen wiesz co, po tylu latach na forum nie wiesz jak w ogóle oznaczyć danego użytkownika, to ja już nie mam pytań. Tym bardziej, że to co masz na filmie ja wcześniej opisałem w swoim poście. Więc tym bardziej nie rozumiem, czemu to w ogóle skierowane jest do mnie, a nie do @Brzo0za który takiej podpowiedzi potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Pomyliłem sie co do adresata, adresat jak czyta ten dział to bedzie wiedział jak taką informację wykorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi