Ignachinio Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja To niech mi nie zarzuca, że nie czytam postów kolegów. Bo zanim napisze jakiś spam jak on to czytam co kto pisze. Zresztą ja bez Sevy to bym na bagna nie szedł bo to jest samobój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja No, macie rację... Po prostu jak @chszarz napisał, że miał pancerz przy tych psach to zrozumiałem jako SEVA. Zwracam honor chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 18 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Poradziłem sobie. Ustawiłem w pliku actor.ltx parametry obrażeń tak, że stałem się niezniszczalny. Nie lubię tak robić i jest to naprawdę ostateczność, ale inaczej się nie dało. Naprawdę przejście tego odcinka ze względu na gęstość anomalii bez względu na to jaki by mieć kombinezon byłoby według mnie niemożliwe. Nie wiem po co autorzy tutaj tak dowalili z anomaliami. Promieniowanie to już jest pół biedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja (edytowane) No, to totalnie ułatwia. kup sobie jednego SEVA i jak już zdecydujesz, że to ten czas, to usuń i ustaw na normalne. Potem tej SEVY używaj😉 (nie zmuszam) Edytowane 19 Maja przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 18 godzin temu, chszarz napisał(a): Poradziłem sobie. Ustawiłem w pliku actor.ltx parametry obrażeń tak, że stałem się niezniszczalny. Nie lubię tak robić i jest to naprawdę ostateczność, ale inaczej się nie dało. Naprawdę przejście tego odcinka ze względu na gęstość anomalii bez względu na to jaki by mieć kombinezon byłoby według mnie niemożliwe. Nie wiem po co autorzy tutaj tak dowalili z anomaliami. Promieniowanie to już jest pół biedy. Z czystej ciekawości. Masz najsłabszy z kombinezonów. Niżej są już tylko kurtki i latanie w dresie. Bez obiegu zamkniętego z bardzo słabymi statystykami i idziesz na bagna. Powiedz mi na co liczysz? Bo to jest fenomen. Że gra potraktuje Cię ulgowo i pozwoli przejść bo jesteś taki biedny i pokrzywdzony? Czy uważasz się za koksa co to przejdzie grę z Makarowem i w swetrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja @Ignachinio wiem, że ty nie lubisz jak ktoś oszukuje i ja też nie lubię, ale on chciał no to jego decyzja i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Ignachinio jak nawijał wyżej Polski_Szogun to jest decyzja Chszarza i jego gra. Nieraz wspominałem, że u ludzi cenie wolna wolę, jego cyrk, jego zwierzaki. p.s. co do biegania w żonobijce a,la tleniaszka po strefie - i Herakles dupa gdy wrogów kupa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Zadałem pytanie koledzy który w to gra i który ma problem. A tutaj widzę sami adwokaci. To nie jest kwestia tego czy ja coś lubię czy nie. To po prostu ciekawość dlaczego kolega robi sobie pod górkę. Może ma jakiś pomysł na to. Może chce sam sobie utrudnić grę. Czekam na jego odpowiedź bo mnie to interesuje. Może jest coś o czym nie wiemy a warto docenić starania u kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2 godziny temu, vidkunsen napisał(a): Ignachinio jak nawijał wyżej Polski_Szogun to jest decyzja Chszarza i jego gra. Nieraz wspominałem, że u ludzi cenie wolna wolę, jego cyrk, jego zwierzaki Ta jasne, a za 2 dni będzie dwudziesty z rzędu post w stylu "kto to wymyśla i robi takie mody, ten poziom trudności jest chory, w to się nie da grać, wywalam to z kompa, a dodatkowo komp wyrzucam przez okno" 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja XD, @tom3kb masz rację 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi