Azar95PL Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Witam stalkerów. Chciałbym sobie przypomnieć SoC i CoP. Szukam odpowiednich modów które zachowują oryginalną kampanie ale zarówno dodają nowe rzeczy jak tylko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) @Azar95PL SoC: A tutaj CoP: Są to modyfikacje graficzne i zmieniają kilka rzeczy, a w SoC dodany jest śpiwór ( chyba jak w każdym ). Jest więcej takich modów, ale myślę, że te Ci się spodobają W razie problemów w instalowaniu Complete do SoC np.: wyskakiwania BugTrapa, najlepiej będzie pobrać repacka: https://drive.usercontent.google.com/download?id=1OJQku0tQgu8PVw3ewHVNZWcc28_1V_76&export=download&authuser=0 Edytowane 20 Czerwca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azar95PL Opublikowano 20 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Pamiętam że kiedyś już grałem w Complete. Z tego co pamiętam są to głównie zmiany graficzne. Czy nadal MISERY najbardziej rozbudowuje CoP nie zmieniając główniej fabuły? Chodzi mi czy nie ma czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) To nie wiem, bo grałem tylko w Complete ze wszystkich modów nie zmieniających gameplay, ale możesz sobie popatrzeć w tym dziale: SoC: https://stalkerteam.pl/forum/303-mody-pl-do-soc/ CoP: https://stalkerteam.pl/forum/304-mody-pl-do-cop/ Edytowane 20 Czerwca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca @Azar95PL e tam Misery, to w sumie mod dla masochistów i tyle. Complete nie są zbyt fajne. Od wyjścia Misery też już ładnych parę lat minęło 😏 a mody coraz nowsze wciąż powstają 😁 Do Cienia to zawsze polecają Autumn Aurore. Możesz sobie wypróbować też którąś z wersji Radiophobii, trójka oczywiście najbardziej rozbudowana. Albo Są też i inne to tak na szybko. Do Zewu to muszę chwilę pomyśleć. O np Gunslingera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azar95PL Opublikowano 20 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Widzę że mam jakieś 10 lat zaległości na temat modów do stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca @Azar95PL od Zewu jeśli chodzi o grafę to zajrzyj jeszcze do tego działu: https://stalkerteam.pl/forum/769-modyfikacje-graficzne/ A jak o giwerki to tutaj: https://stalkerteam.pl/forum/762-paczki-broni/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2 minuty temu, Azar95PL napisał(a): Widzę że mam jakieś 10 lat zaległości na temat modów do stalkera. @Azar95PL gdybyś tylko wiedział o mnie, bo dowiedziałem się o istnieniu modów jakieś 4 lata temu, a niektore już były kiedy mnie na świecie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azar95PL Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Mogę połączyć GUNSLINGER mod+Absolute Nature 4+AtmosFear 3.0? W opisie Absolute Nature 4 pisze że mogę połączyć z Misery ale już kiedyś grałem więc zastanawiam się nad właśnie GUNSLINGER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca @Azar95PL Z tego co pamiętam to Gunslinger po zainstalowaniu proponuje jeszcze instalację dodatków i wśród nich jest np. Absolute Nature 4 (w wersjach letniej, jesiennej, zgnitej i domyślnej). Oprócz tego masz tam jeszcze CGIM 2 czyli pakiet tekstur nieba, efektów pogodowych itd. - na chwilę obecną CGIM 2 jest zdecydowanie lepszy niż AtmosFear 3 (moim zdaniem przynajmniej). Zainstaluj sobie oba te dodatki + np. New hands pack (co by mieć ładniejsze i zróżnicowane modele rąk - w zależności od kombinezonu model będzie inny) i Food animations i będzie si 👌 A że wszystkie są wbudowane w instalator Gunslingera to masz 100% pewności, że wszystko będzie działać Ewentualnie możesz sobie jeszcze oddzielnie pobrać Absolute Structures i wrzucić oddzielnie to będziesz miał lepsze tekstury budynków itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azar95PL Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Faktycznie jest w wszystko Gunslinger. Jeszcze tylko do szczęścia brakuje mi nowego HUDA który jest bardziej minimalistyczny. Czy znajdę coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Jeśli chodzi o taki bardziej minimalistyczny do Zewu Prypeci to jedyne co mi przychodzi do głowy to - np. NanoHud - bardzo podobny do oryginalnego tylko mniejszy. Teoretycznie powinien zadziałać od strzała, ale na wszelki wypadek zrób sobie kopie zapasowe plików, które podmienia. Nano HUD.rar A wygląda tak: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi