Ignachinio Posted October 26, 2024 Report Share Posted October 26, 2024 Panowie i Panie potrzebuje pomocy? Ktoś wie kto daje receptę na skaczącego pseudogiganta? Z góry dzięki za podpowiedź. Recepta potrzebna do zarodka dla fenira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat Posted October 26, 2024 Report Share Posted October 26, 2024 @Ignachinio Chyba Cię nie zaskoczę jeśli powiem, że nie pamiętam takich szczegółów. Ale znalazłem taki wątek o receptach na vk https://vk.com/@mod_op22-gde-poluchit-recepty-artefaktov-v-op-22 i tam powiadają, że po oddaniu Sacharowowi kontenera na embriony powinieneś otrzymać receptę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted October 26, 2024 Author Report Share Posted October 26, 2024 No ok. Poczytam posprawdzam dam znać jak znajdę rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Sztychowka Posted October 26, 2024 Report Share Posted October 26, 2024 Sacharow poprosi się cie o kontener po ukończeniu chomika na embriony i te kapsułki anomalii. Owy kontener jest w niewidzialnym schowku z sarkofagu, powinien być na klatce schodowej zaraz od wejścia i tam jest kontener na embriony. 4 godziny temu, wariat napisał(a): Chyba Cię nie zaskoczę jeśli powiem, że nie pamiętam takich szczegółów. A ja zaskoczę że pamiętam takie szczegóły, akurat spora część OP 2.2 utkwiła mi w pamięci. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts