Ignachinio Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Panowie i Panie potrzebuje pomocy? Ktoś wie kto daje receptę na skaczącego pseudogiganta? Z góry dzięki za podpowiedź. Recepta potrzebna do zarodka dla fenira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października @Ignachinio Chyba Cię nie zaskoczę jeśli powiem, że nie pamiętam takich szczegółów. Ale znalazłem taki wątek o receptach na vk https://vk.com/@mod_op22-gde-poluchit-recepty-artefaktov-v-op-22 i tam powiadają, że po oddaniu Sacharowowi kontenera na embriony powinieneś otrzymać receptę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października No ok. Poczytam posprawdzam dam znać jak znajdę rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Sacharow poprosi się cie o kontener po ukończeniu chomika na embriony i te kapsułki anomalii. Owy kontener jest w niewidzialnym schowku z sarkofagu, powinien być na klatce schodowej zaraz od wejścia i tam jest kontener na embriony. 4 godziny temu, wariat napisał(a): Chyba Cię nie zaskoczę jeśli powiem, że nie pamiętam takich szczegółów. A ja zaskoczę że pamiętam takie szczegóły, akurat spora część OP 2.2 utkwiła mi w pamięci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi