ralf237612 Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października pograł bym w tego moda dead air revolution 2 ale jak wchodzę w ten menadżer to zamiast liter większości krzaczki skąd wiecie co trzeba tam włączyć by działało??? może jest sposób na "odkrzaczenie" tego menadżera? dodam że zaistalowałem dead air po raz kolejny bez spolszczenia ale to nie robi różnicy..-w ściągniętym menadżerze są większości krzaczki w menu... w menu intalacyjnym dead air zresztą też krzaczki ale tam to wiadomo co i jak i instalacja jest prosta..co innego ten menadżer do modów itd..-tam nawet nie wiem jak włączyć grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października Nie wiem jak go odkrzaczyć, bo u mnie jest normalnie zawartość menadżera po rosyjsku. Tak to wygląda: Ale niektóre mody (np. ten, że nie trzeba zakładać amunicji na pas) mogą nie działać na tej najnowszej wersji DA:R II którą jakiś czas temu podlinkował @tom3kb , no chyba że wyszła też wtedy jakaś nowsza wersja menadżera tylko ja o tym nic nie wiem, ale to już @tom3kb musiałby sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października @ralf237612 @wariat przed chwilą sprawdziłem u nas w temacie jest aktualna najnowsza wersja menadżera modów do DAR2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 29 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października no i fajnie fajnie...tylko ja nie wiem jak ty czytasz te znaczki krzaczki -środkowa kolumna i nad kolumną po prawej stronie..-tylko domyślam się że trzeba przenieść jakieś mody które chcesz z lewej na prawą stronę....ale nadal nie wiem jak dalej to uruchomić bo wszystko jest właśnie w w literkach krzaczkach tak jak u ciebie! i co z tego że większość nazw modów jest po rosyjsku? co kolwiek na "pałe" nacisnę w środkowej kolumnie to wywala tekst w następnych krzaczkach.... i jak to odpalkć w ogóle by się gra uruchomiła??/ e.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października Do odkrzaczenia użyłem Locale emulator, o którym kiedyś wspomniała @Meta. https://stalkerteam.pl/topic/16372-sposoby-na-tzw-krzakirobaki-w-programach-instalatorach-itp/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października @ralf237612 A co tu czytać, kiedy to nic skomplikowanego, myślałem że to już rozgryziesz sam. Poza tym i tak nie korzystałem z niego bo u mnie z tym menadżerem gra nie chciała się uruchomić, czy to z winy dodatków czy też ja po prostu nie umiem z tego korzystać, toteż wypakowałem sobie ten dodatek Revolution II i interesujące mnie mody z menadżera instalowałem sobie ręcznie kopiując wybrane pliki do katalogu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 10 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada u mnie nie ma tam liter rosyjskich bo to bym przetłumaczył sobie sam oczywiście...u mnie są jakieś dziwne znaki pomieszane....ale wielkie dzięki za opis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada @ralf237612 no przecież masz wytłumaczone jeszcze wyżej czym odkrzaczyć instalator jeśli chce ci się w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi