tom3kb Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Co prawda nie po 28 latach, a tylko po 23 😁 ale pojawia się kolejny film z serii. A z tego co czytałem mamy teraz otrzymać trylogię więc całość to będzie 5 filmów. Poprzednicy... No i main theme z jedynki do posłuchania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Ciekawe co się stało z 28 Miesiącami... myślałem, że seria już nie będzie rozwijana a tu takie zaskoczenie po latach. Jak oglądałem 28 Tygodni to jeszcze przez Internet dostarczany wiadrem tj. ktoś gdzieś skądś dorwał kopię filmu o jakości ziemniaka - może jakaś kopia z VHS albo miał ktoś stałe łącze i dobre źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 28 miesięcy później będzie wydany jako część 3 po czwartej i problem z głowy. Połączą wątki i gra i buczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi