tom3kb Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia Co prawda nie po 28 latach, a tylko po 23 😁 ale pojawia się kolejny film z serii. A z tego co czytałem mamy teraz otrzymać trylogię więc całość to będzie 5 filmów. Poprzednicy... No i main theme z jedynki do posłuchania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia Ciekawe co się stało z 28 Miesiącami... myślałem, że seria już nie będzie rozwijana a tu takie zaskoczenie po latach. Jak oglądałem 28 Tygodni to jeszcze przez Internet dostarczany wiadrem tj. ktoś gdzieś skądś dorwał kopię filmu o jakości ziemniaka - może jakaś kopia z VHS albo miał ktoś stałe łącze i dobre źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 28 miesięcy później będzie wydany jako część 3 po czwartej i problem z głowy. Połączą wątki i gra i buczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi