AntiCitizen Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia Na początek jakże życiowa piosenka... "dobrze to już było"... Nie jest tajemnicą fakt, że niektóre recenzje bywają kupione...temat do osobistej oceny każdego usera. Wokół tematu jest sporo kontrowersji, ale jako że o muzyce temat, to zapodam kawałek ─ swoją drogą dobry wokal! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia Niezłe, ubicośtam. Spoiler Jak kiedyś (niektórzy do dziś) podniecali się na tzw. zachodzie grą w której zabójca muzułmanin zwiedza Europę i zabija to fajnie (asasyn coś tam) ale jak maja to na żywo to już mają mieszane uczucia. Od paru lat słychać jęki w klimacie: też bym chciał tak jak stalkerzy zwiedzać zonę i resztę planety tak jak oni (stalker, metro) i mieć takie same przygody. Jakoś tak nie tęsknię do nuklearnej zimy czy białaczki i innych takich tam sobie fluktuacyjnych mutacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 10 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) @vidkunsen 30 minut temu, vidkunsen napisał(a): Jakoś tak nie tęsknię do nuklearnej zimy ludzie (nie wszyscy) często mają zbyt mało wrażeń w życiu i dlatego chcieliby przenosić niektóre elementy ze świata gier do reala. Ja też nie tęsknię za postapokaliptycznym scenariuszem w prawdziwym życiu, ale są tacy którzy cenią taki ciężki klimat. Niektórzy po prostu nie myślą. Co do samej piosenki, chciałem podkreślić że w "świadku recenzentów gier", wielu zapraszanych jest na zagraniczne (drogie) wycieczki tylko po to, by zrobili pozytywną recenzję gry. Jeśli dany kanał ma np. 300 tyś. subskrybentów, to pewne jest że otrzymują oni takie oferty, bo za dobrą czytaj ─ przychylną recenzją często idzie większa sprzedaż gry. Nie chcę podawać tu konkretnych kanałów, bo jeszcze ktoś zarzuci mi szkalowanie danej treści, dlatego daruję sobie...ale takie przykłady są. Mam znajomego który pracuje jako przedstawiciel medyczny i mówi wprost: lekarze mają często fundowane zagraniczne wycieczki, to samo ─ kierownicy aptek, tylko po to by sprzedawać/promować lek danej marki. Przelaną kasę łatwiej wykryć/namierzyć, ale "prezent" w postaci wycieczki zagranicznej do egzotycznego kraju ─ już trudniej i tak to właśnie działa, również w branży gier. Temat można rozwinąć, ale nie wiem czy to jest odpowiednia sekcja, wszak o muzyce miała być ta opowieść... Dobry kanał pokazujący degrengoladę w branży gier ─ Drwal Rębajło! Oglądam bo cenię sobie zdrowy rozsądek w tym zepsutym poprawnością polityczną ─ świecie. Edytowane 10 Grudnia przez AntiCitizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia ... uważaj czego pragniesz, możesz to dostać ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 11 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia @vidkunsen 6 godzin temu, vidkunsen napisał(a): ... uważaj czego pragniesz, możesz to dostać ... chyba niewłaściwie odebrałeś mój post?...ja nigdzie nie napisałem, że marzę o spełnieniu się scenariusza post-apo, napisałem bowiem - tu cytat: 17 godzin temu, AntiCitizen napisał(a): Ja też nie tęsknię za postapokaliptycznym scenariuszem w prawdziwym życiu bardziej niż fanem Stalker'a ─ jestem fanem Skyrim'a, jestem fanem outdoor'u, bushcraftingu, kocham przyrodę. Dużo czasu spędzam na górskich wędrówkach ─ robiąc czasem po 50 km...nie jestem fanem dystopijnej wizji przyszłości, bynajmniej...jestem daleki od tego i to chcę wyraźnie zaznaczyć. Peace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia tekst fotyczący asayna nie dotyczył ciebie tylko tendencji wśród niektórych , zwłaszcza młodych graczy. errata dotyczący. AntiCitizen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 11 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia @vidkunsen, dzięki feedback, uznałem że niewłaściwie przeczytałeś mój post. Masz rację ─ wielu młodych ludzi szuka dreszczyku emocji w ten sposób, bez wątpienia gry ich dostarczają i lepiej żeby tak zostało i nie miało miejsca w realu. Tak czy inaczej ─ raczej niewielu przeczyta ten wątek, który powoli staje się off-topowy, wszak to dział o muzyce. Taką dyskusję można przenieść w inne miejsce na forum a jest sporo do napisania w kontekście tego co dzieje się w Europie jakże "ubogaconej kulturowo" przez rzekomych "inżynierów" z krajów arabskich (by nie nazwać ich asasynami spod znaku półksiężyca). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia Half - Life - łom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 11 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia To akurat mój symbol oporu wobec systemu, podobnie jak mój nick...jestem antysystemowcem na tyle na ile można nim być w dzisiejszym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia Antysystemowców często nazywają asocialami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 13 Grudnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia @vidkunsen W dniu 12.12.2024 o 08:24, vidkunsen napisał(a): Antysystemowców często nazywają asocialami nie zgodzę się z tym twierdzeniem, a nawet jeśli by przyjąć ─ do celów czysto dyskusyjnych, że jest tak w 90%, to nikt nie ma prawa do oceniania (czy wrzucania wszystkich do jednego worka), bo niby jakim prawem, jakim tytułem i na jakiej podstawie?, a ja też nie mam zamiaru się tłumaczyć, tym bardziej że tłumaczy się tylko winny...tylko tyle i aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia Jak to kiedyś śpiewali i grali w kapeli z Francji Bunker 84 - Le combat le system. Nie oceniałem i nie oceniam, stwierdzam fakt/ty i dalej egzystuje po swojemu. Lubie prosty wybór: możesz, nie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi