Arekeru Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Witam, czy wie ktoś może czy w Czystym niebie jest jakiś Easter egg? bo już 3 raz grę przechodzę i żadnego nie znalazłem co by mi się w oczy rzucił nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @Arekeru nie wiem co rozumiesz jako easter egg w tej grze, można od biedy np za takie coś uznać, że na Bagnach, na północy możemy znaleźć Vintara Szramy. W intro prowadził grupę naukowców i walnęła wtedy emisja. Tylko czy to easter egg czy może bardziej przywiązanie do szczegółów 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Ja tylko tego w Limańsku kojarzę. https://stalker.fandom.com/pl/wiki/Wehikuł_czasu_w_Limańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu W Czerwonym lesie niedaleko czołgu można napotkać trupa Waleriana, przywódcy Stalkerów. Przy czym na Kordonie jest całkowicie żywy Walerian. Nie wiem czy to jakiś błąd czy ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu wariat - to może być jakiś myk z klonem a,la Doppelgänger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi