smox Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Powalił mnie ten baner dla Bubera. Czy mógłbyś i dla mnie zrobić w wolnej chwili, coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja sie do tej pory nie mogę nacieszyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Depa ile tam jest tapet że ta paczka waży ponad 200 mb?. Buber ja także jestem zadowolony z tej sygnatury jak dzieciak z lizaka.Najlepszy jest ten motyw z głową lwa,myślałem że jeżeli napiszę "tribal" to dostanę jakieś kreski a jak tą głowę lwa zobaczyłem to dosłownie "jaja urywa" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Depa ile tam jest tapet że ta paczka waży ponad 200 mb?. Buber ja także jestem zadowolony z tej sygnatury jak dzieciak z lizaka.Najlepszy jest ten motyw z głową lwa,myślałem że jeżeli napiszę "tribal" to dostanę jakieś kreski a jak tą głowę lwa zobaczyłem to dosłownie "jaja urywa" :D wysokiej rozdzielczości tapety 3 mb jedna cos takiego a w paczce mamy tego sporo około 340 plików ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Powalił mnie ten baner dla Bubera. Czy mógłbyś i dla mnie zrobić w wolnej chwili, coś w tym stylu? Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kurde, dzięki DEPA, jesteś Wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 He he, same striełoki z nas :P A co to..LR300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 He he, same striełoki z nas :P A co to..LR300? Kaliber 5,56 mm Nabój 5,56 x 45 mm Magazynek 20, 30 nab. Wymiary Długość 914 mm (673 mm złożona) Długość lufy 419 mm Masa broni 3,10 kg Karabin szturmowy LR 300 to jedna z unowocześnionych wersji karabinu M4, przeznaczonego do zadań specjalnych, produkowana przez amerykańską firmę Z-M Weapons. Główną różnicą pomiędzy LR 300, a M4 jest ulepszony system układu gazowego, w którym pozbyto się zamontowanego na stałe sprężynowego tłoka, umożliwiając składanie kolby. LR wyposażony został w przedłużoną szynę Picatinny na pokrywie komory zamkowej, co umożliwia zamontowanie celownika optycznego lub kolimatorowego i dodatkowe szyny po bokach i pod lufą dzięki którym możliwe jest zamontowanie różnorakiego sprzętu (laserowy wskaźnik celu, oświetlenia taktycznego czy granatnika M203). LR posiada także zmodyfikowany mechanizm odrzutu, dzięki czemu jest celniejszy niż poprzednik (prawie zerowe poderwanie lufy) i może strzelać ogniem ciągłym, pojedynczym jak również seriami trójpociskowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Czyli trafiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja bym też poprosił, ale najlepiej z gościem w masce przeciwgazowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Daj czasu a zrobie :) (Ledwo Po szkole a tu nowe zamówienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Musisz wziać wolne. Zaraz Ci napiszemy usprawiedliwienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Powiedz w szkole że nie możesz przyjść bo to sprawa życia i śmierci, a jak nie to "opiekuj" się jakąś chorą osobą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja bym też poprosił, ale najlepiej z gościem w masce przeciwgazowej :D Zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wyrąbane w kosmos! Dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 dodano nowe loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobile depa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 czekam na komntarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nowe loga wymiatają ..bardzo podoba mi się to ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dodałem 3 panoramy z mojego moda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czas na zmianę sygnatury :P Ja bym Prosił coś w stylu moddera bo teraz robię moda fabularnego i może coś w stylu modderatora by może zrobić. Może połączenie jakieś sceny ze Stalka + edycja plików, coś w ten deseń. PS. O ile jest wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Moge prosić o jakąś fajną syngature stalker i zombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Moge prosić o jakąś fajną syngature stalker i zombie coś się zrobi zoombi #Refresh# Dodano Sygnaturkę dla Junx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Teraz Czekam na swoją :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Teraz Czekam na swoją :). Jutro po szkole wezmę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jutro po szkole wezmę się do roboty Też Jutro mam szkołe :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wielkie dzięki Depa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi