Кристофер (Kpuc) Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Jeżeli was tak samo jak mnie irytuje ten wielki wskaźnik w grze postanowiłem zrobić mini moda na ten problem Tak to wygląda 3 wskaźniki do wyboru (W tym temacie tylko dyskutujemy , do pobrania Tu ) Standardowy Stockowy z ciemną kolorystyka Standardowy zeskalowany do 32 pixeli Standardowy zeskalowany do 32 pixeli z usuniętym kołkiem Wyższa rozdzielczość Postaram się zrobić jeszcze jeden wskaźnik . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Pytanie do testujących - co Wy na to, by kursor przygotowany przez Kpuca wrzucić na stałe do naszej polonizacji ? Mnie sie on podoba znacznie bardziej niż ten oryginalny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Dla mnie jak najbardziej może być :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Że zmienić to nie pozostawia wątpliwości, pytanie na który :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Wielki plus dla Ciebie..przez ten wskaźnik nie chce mi się grać.. :D Kpuc wstaw fotki ..2..4 ..w dużym formacie nic nie widać. To że trzeba zmienić to na bank sam już o tym pisałem w temacie ..Błędy .... Dyskusja tutaj w Pobieralni konkretne pliki do pobrania z opisem. Pytanie do testujących - co Wy na to, by kursor przygotowany przez Kpuca wrzucić na stałe do naszej polonizacji ? Mnie sie on podoba znacznie bardziej niż ten oryginalny W polonizacji powinien pozostać oryginalny, kto będzie miał ochotę na zmiany, pobierze plik od @ Kpuc. Będzie w ten sposób kilka kursorów do wyboru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Do polonizacji dodałem kursor od Kpuca (ten z oryginalnego STALKERa tylko przyciemniony). Jak ktoś będzie chciał inny, zawsze może pobrać pakiet Kpuca. A ten oryginalny jest co najmniej irytujacy (głównie z powodu wielkości i tej wirujacej zębatki) i dlatego został zmieniony :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts