LordDino Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 1 sprawa to nie działają mi spojlery w 1 poście to norma czy tylko u mnie? 2 czy to jest (bo nigdzie nie doczytałem) kontynuacja związana z Tajnymi Ścieżkami 1 znaczy rozwinięcie tego moda czy coś zupełnie nowego?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jeśli idzie o spoilery to były jakieś problemy jeśli używa się Firefoxa , Ktoś już to zgłaszał ( Korn :( ) Spróbuj z inną przeglądarką. W sprawie fabuły to jest to rozwiniecie Tajnych Ścieżek , czyli to co było w TS1 będzie i tutaj tylko zmieniona na przykład lokalizacja przedmiotów questowych , zmieniona fabuła, dołożone lokacje , gdzie indziej kluczowi NPC itp,itd , w sumie to jak nowy mod , ale jak grałeś w TS1 pewnie trochę lepiej będziesz się orientował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 No właśnie nie grałem i zastanawiam się czy najpierw zagrać żeby wiedzieć o co chodzi, ale chyba nie jest to potrzebne. Co do spojlerów to rzeczywiście mam FF i jakoś nie uśmiecha się używać innej przeglądarki dla jednej rzeczy nie ma innego wyjścia?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 w sprawie Firefoxa pisz na PW do Portalsa , niech sprawdzi czy to wina skryptu strony czy też wina przeglądarki , ja ze swej strony mogę tylko polecić Chrome :) A jeśli chodzi o Tajne Ścieżki to biorąc pod uwagę że lada dzień będzie spolszczenie do TS2 myślę że nie ma sensu akurat teraz brać się za jedynkę , zostaw ją sobie na długie zimowe wieczory :( W sumie to nikt nie wie jakie są zmiany i jak się będzie grało więc będzie o czym pisać na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Na operze linki działają bez problemu, na zaktulizowanym firefoksie również. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 To zależy od skórki forum na jednych śmiga bez problemu na innych nie wystarczy zmienić i po balu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 ja mam tą skórkę black sea i spoilery nie wszystkie na FF mi działają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts